Αποκλειστικό: Σε αυτόν τον παίκτη του Power of love έγινε πρόταση για το Battle of the Couples
Media

Αποκλειστικό: Σε αυτόν τον παίκτη του Power of love έγινε πρόταση για το Battle of the Couples

Battle of the Couples: Και όχι απλά του έγινε πρόταση αλλά σίγουρα θα συζητηθεί και το πρόσωπο με το οποίο θα τον βλέπαμε στο νέο ριάλιτι του ALPHA.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr, ο Βασίλης Χαλκιάς δέχτηκε πρόταση για να συμμετέχει στο νέο ριάλιτι του ALPHA, Battle of the Couples, όμως, εκείνος ενημέρωσε τους υπεύθυνους ότι δεν είναι σε σχέση αυτή την περίοδο για να μπορεί να υποστηρίξει τον "ρόλο" του σε ένα τέτοιο ριάλιτι.

Παρόλα αυτά τον τελευταίο καιρό έχει έρθει κοντά με μια κοπέλα και έτσι εν τέλει έστειλε βίντεο- έτσι περνάνε πλέον οι παίκτες από casting σε ριάλιτι και τηλεπαιχνίδια λόγω covid-19, όμως, δεν «έκλεισε» καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες φαίνεται πως δεν τα βρήκαν όσον αφορά στα οικονομικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως η κοπέλα με την οποία ο Βασίλης Χαλκιάς είναι αρκετά κοντά και θα μπορούσε να δει τον εαυτό του μαζί της σε ένα τέτοιο ριάλιτι είναι η Χριστίνα Γούλα η οποία επίσης συμμετείχε στο Power of love.

Μπορεί βέβαια ο Βασίλης Χαλκιάς να μην εμφανιστεί στο συγκεκριμένο ριάλιτι, τουλάχιστον από την πρεμιέρα, όμως, μπορεί να τον δούμε πιο μετά ή και κάπου αλλού τηλεοπτικά. Άλλωστε οι ανατροπές και οι εκπλήξεις στην ελληνική τηλεόραση είναι πάντα στο πρόγραμμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved