Survivor: Μιχάλης Αρναούτης: «Οι διάσημοι σκέφτονται ατομικά και αυτό θα τους στοιχίσει»
Media

Survivor: Μιχάλης Αρναούτης: «Οι διάσημοι σκέφτονται ατομικά και αυτό θα τους στοιχίσει»

Αν και ήταν από τους πιο δυνατούς παίκτες των Διασήμων, αποχώρησε πρώτος από το Survivor.

Ο Μιχάλης Αρναούτης σε συνέντευξή του μίλησε για την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο, για τον τρόπο ψηφοφορίας των συμπαικτών του, αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Τι σας δυσκόλεψε περισσότερο;

«Δεν πρόλαβα να αντιμετωπίσω δυσκολίες, γιατί έκατσα μόνο 10 μέρες. Κι αυτές που αντιμετώπισα ήταν οι αναμενόμενες, είμαι επαγγελματίας αθλητής κι είμαι πολύ πειθαρχημένος. Το φαγητό ήταν όντως λιγοστό. Μία χούφτα ρύζι την ημέρα και ό,τι μπορείς να βρεις στο νησί, όπως καρύδες ή ψάρια, αν ψαρέψεις».

Τι απολαύσατε περισσότερο από την παραμονή σας εκεί;

«Δέθηκα πολύ με τον Αλέξη Παπά, τον Τριαντάφυλλο και τον Πάνο Καλίδη. Χάρηκα πολύ που τους γνώρισα. Είναι παιδιά με αξίες και πιστεύω ότι θα κρατήσουμε επαφές και έξω από το παιχνίδι».

Θεωρήσατε άδικη την αποχώρηση σας;

«Δυστυχώς, η ψηφοφορία δεν έγινε με βάση το καλό της ομάδας κι έτσι βρέθηκα εγώ εκτεθειμένος και έφυγα. Όντως ήταν πολύ γρήγορα για μένα, δεν πρόλαβα να δώσω αυτά που είχα να δώσω στην ομάδα. Αφού, όμως, ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω, αποχώρησα, δεν έχω να πω κάτι άλλο».

Πιστεύετε ότι το γεγονός ότι δεν ψηφίζουν με βάση το αγωνιστικό κομμάτι θα στοιχίσει και στις δύο ομάδες;

«Σίγουρα. Δεν θα μιλήσω για τους Μαχητές, γιατί ήδη έχει ξεκινήσει η ίντριγκα και έχουν χωριστεί σε δύο ομάδες, θα μιλήσω για την ομάδα μου. Ακόμα τους βλέπω δεμένους, αλλά πιστεύω ότι χρειάζονται λίγο καιρό ακόμη για να αρχίσουν οι παρεξηγήσεις και οι ίντριγκες, οπότε σίγουρα δεν θα παίρνουν ομαδικές αποφάσεις -όπως ήδη κάνουν- αλλά ατομικές. Έχουμε δει ότι έχει βγει προτεινόμενος ο Γιώργος Κοψιδάς, που είναι πολύ δυνατό χαρτί, ενώ ο Πάνος Καλίδης, που είναι αγαπητός σε όλους, αλλά δεν μπορεί να δώσει στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν παίρνει ούτε μία ψήφο. Σκέφτονται ατομικά και αυτό θα τους στοιχίσει στην πορεία».

Δηλώσατε ότι φανήκατε πολύ αθόρυβος μέσα στο παιχνίδι. Πιστεύετε ότι το μοντάζ επηρέασε την εικόνα σας;

«Ναι, βγήκα πολύ απόμακρος. Κατ' αρχάς στα τρία πρώτα επεισόδια δεν φάνηκα πουθενά, φάνηκε ότι ήμουν απών. Ο κόσμος επίσης μπερδεύτηκε από την ψηφοφορία, γιατί άλλαξε εντελώς από τις προηγούμενες χρονιές. Δεν μας έδωσαν το χρόνο να μας γνωρίσει ο κόσμος και να έχει άποψη πριν ψηφίσει. Αν και έκανα αρκετά πράγματα, δεν φάνηκα», είπε ο Μιχάλης Αρναούτης στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved