Τάσος Νούσιας: «Ο τηλεθεατής δεν θέλει ριάλιτι, ούτε παιχνίδια. Τα παρακολουθεί από ανία»
Media

Τάσος Νούσιας: «Ο τηλεθεατής δεν θέλει ριάλιτι, ούτε παιχνίδια. Τα παρακολουθεί από ανία»

Ο Τάσος Νούσιας μετά από αρκετά χρόνια αποχής από την τηλεόραση, επέστρεψε στη μικρή οθόνη μέσα από το ρόλο του Αλέξανδρου στη σειρά «Έξαψη» του MEGA.

O Τάσος Νούσιαςσε πρόσφατη συνέντευξή του ανέφερε τον λόγο που απείχε από την ΤV και αν ο τηλεθεατής αποζητά μυθοπλασία ή ριάλιτι.

Από την TV γιατί απείχατε;

Απείχα εφόσον δεν με ικανοποιούσε το κομμάτι των τηλεοπτικών προτάσεων και σε επίπεδο παραγωγής και σε επίπεδο σκριπτ. Βρήκα μια μεγάλη ευκαιρία να αφιερωθώ περισσότερο στο θέατρο. Να κάνω εξαιρετικές δουλειές. Σε παράλληλο χρόνο να κάνω τις ταινίες μου. Τώρα όμως έγινε ξανά αυτό το άνοιγμα από πέρυσι και χαίρομαι πολύ, και για την πρόταση και που υλοποιείται».

Ο τηλεθεατής αποζητά μυθοπλασία ή ριάλιτι;

«Ο τηλεθεατής δεν θέλει ριάλιτι, ούτε παιχνίδια. Τα παρακολουθεί από ανία. Ειδικά με το κλείσιμο που βιώνει, κάπου στο σπίτι παίζει η τηλεόραση. Απλά φωνές διαχέονται στον χώρο, χωρίς να τραβούν το ενδιαφέρον του. Και ρίχνει μια ματιά στο αρχετυπικό ελληνικό gossip, το κουτσομπολιό της γειτονιάς. Η μυθοπλασία έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι δεν την τρομάζει τίποτα. Όταν έχεις ένα ισχυρό προϊόν με αρχή-μέση-τέλος, με ωραίους δημιουργούς και δυνατό σενάριο, τα ριάλιτι πάνε περίπατο».

Ενημερωμένος ο Έλληνας μέσα από τις παγκόσμιες πλατφόρμες;

«Σε πολλά επίπεδα. Και η αισθητική του έχει ανέβει για το τι θα δει. Πρόσφατα προβλήθηκε η σειρά «Έτερος εγώ:Κάθαρσις» στην Cosmote TV. Μια μοναδική δουλειά, που θα ταξιδέψει στις διεθνείς αγορές. Από όσο γνωρίζω πενταπλασιάστηκε το κοινό. Άρα όταν έχεις ένα σοβαρό προϊόν , ο κόσμος συνδέεται. Οι αποχές από την τηλεόραση είναι ουσιαστικές. Γιατί θέλουμε να συνδεόμαστε με τον κόσμο στο επίπεδο που μας αφορά η δουλειά», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved