Άγριες Μέλισσες: Οδυνηρές στιγμές για τον Μελέτη - Τι θα συμβεί;
Media

Άγριες Μέλισσες: Οδυνηρές στιγμές για τον Μελέτη - Τι θα συμβεί;

Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ δίνει spoiler για τις επόμενες αποκαλύψεις στη σειρά....

Η Κάτια Δανδουλάκη, η τηλεοπτική Ανέτ, από τη σειρά, Άγριες Μέλισσες μίλησε στο 7 Μέρες TV. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στους ρόλους της σειράς, αλλά και στη μεγάλη αλήθεια την οποία αναμένεται να μάθει σύντομα ο Μελέτης...

Η Ανέτ δεν έχει πει ακόμη στον Μελέτη ότι είναι παιδί βιασμού.

Ο λόγος που δεν του το αποκαλύπτει είναι για να μην πληγώσει ακόμα περισσότερο το παιδί της. Δεν θέλει να αισθανθεί ότι από την πρώτη στιγμή της ύπαρξης του είχε την απόρριψη τόσο της μητέρας όσο και του πατέρα του. Είναι διαφορετικό να πιστεύει ότι ήρθε στον κόσμο ύστερα από μια ερωτική σχέση, έστω και της μιας βραδιάς, και όχι με ένα βίαιο τρόπο, χωρίς να το θέλει καν η μητέρα του.


Θα του αποκαλύψει όμως κάποια στιγμή το μεγάλο μυστικό.

Σίγουρα. Δεν πρέπει να ταλαιπωρείται άλλο. Βλέπει ότι βασανίζεται από την αβεβαιότητα. Είναι χίλιες φορές προτιμότερη η αλήθεια από το να πλέει σε θολά νερά.

Η Ανέτ ξέρει ότι ο Μελέτης έχει σκοτώσει τον Γιάννο;

Όχι, δεν το γνωρίζει. Και δεν ξέρω ποιοι το έχουν μάθει. Όλα είναι υποθέσεις. Μόνο ο θεατής το γνωρίζει σίγουρα, κανένας από τους ήρωες.


Αν το μάθει, όμως, σίγουρα θα ταρακουνηθεί...

Νομίζω ότι η Ανέτ έχει καταλάβει πως ο Μελέτης ήταν ένα εκτελεστικό όργανο που χρησιμοποιούσε ο αδελφός της για να τελειώνει όλες τις βρόμικες δουλειές του. Δεν φαντάζεται ότι εί­ναι και δολοφόνος. Ξέρει πολύ καλά ότι έχει να κάνει με ένα πληγωμένο παιδί. Ο Μελέτης έχει εναποθέσει όλο το θαυμα­σμό και την αφοσίωση του στο μοναδικό άνθρωπο που τον ανέθρεψε. Είναι πολύ μπλεγμέ­νη η σχέση του με τον Δούκα, γιατί και εκείνος του είχε πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη, Ο Μελέ­της έχει μεγαλώσει ξέροντας ένα μονοπάτι.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης μου ανέφερε πως π Ανέτ μαθαίνει στον Μελέτη έναν άλλο δρόμο για τη ζωή. Τον βοηθά να αποκτήσει αυτοεκιτίμηση και να παλέψει για όσα πιστεύει.

Βέβαια. Η σχέση που αποκτούν οι δυο τους είναι πάρα πολύ ουσιαστική. Ακουμπά ο ένας στην ψυχή του άλλου, όπως δύο πληγωμένοι άνθρωποι αγγίζουν τις ψυχές τους. Αυτό τους δένει για πάντα. Είναι σαν μια βαθιά φιλία, μια σχέση από­λυτης τρυφερότητας και εμπι­στοσύνης.

Λέγεται και γράφεται ότι ο Βόσκαρης θα αποδειχτεί αδελφός των Σεβαστών. Το γνωρίζει αυτό η Ανέτ;

Δεν έχω ιδέα γι' αυτό. Είναι κάτι που γράφεται στα περιο­δικά. Υπάρχει μια απειροελά­χιστη νύξη στο για ποιο λόγο διάλεξε ο παππούς της Ανέτ, του Δούκα και του Μιλτιάδη τον Βόσκαρη από το ορφα­νοτροφείο. Έκτοτε, δεν έχου­με δει τίποτα που να πηγαίνει προς αυτή την κατεύθυνση.

Γιατί θεωρείτε ότι το κοινό περιβάλλει με τόση αγάπη τις «Άγριες Μέλισσες»;

Για το θέμα αυτό καθαυτό των «Μελισσών», κάτι που και για μένα, προσωπικά, λειτούργη­σε καταλυτικά στο να απαντή­σω αμέσως θετικά στην πρό­ταση που μου έγινε. Αυτή η ευφυής ιδέα και ο τρόπος διαχεί­ρισης της από τον παραγωγό με γύρισαν στην αναγέννηση της μυθοπλασίας που ζήσαμε στις δεκαετίες 70, '80, έως και τις αρχές του '90 γιατί μετά το '95... μας πήρε και μας σή­κωσε.

Στο ίδιος περιοδικό, μίλησε και ο Γιώργος Γεροντιδάκης σχετικά με την αποκάλυψη που θα έχει σύντομα ο Μελέτης...

Ο Μελέτης θα βιώσει οδυνηρές στιγμές στα επόμενα επεισόδια της σειράς, όταν θα αποκαλυφθεί ότι είναι παιδί βιασμού.

Σεναριακά δεν έχω δει πώς παίρνει εκείνος την αποκάλυ­ψη. Παρατηρούμε ένα χαρα­κτήρα ο οποίος σταδιακά μα­θαίνει ποιοι είναι οι γονείς του, η αδελφή του. Αποκαλύπτεται επίσης ότι κυλά το αίμα των Σεβαστών στις φλέβες του. Πρόκειται για έναν ήρωα που του έχουν συμβεί τα πά­ντα. Αυτό θα είναι το κερασάκι στην τούρτα. Ίσως ακολουθή­σει έκρηξη.

Ήδη οι σχέσεις του με τον τραπεζίτη είναι κακές. Ο Θέμελης δεν τον αποδέχεται.

Η βάση αυτής της κακής σχέσης έχει χτιστεί από το πρώτο διάστημα της γνωριμίας τους, όταν ο Μελέτης δεν είχε μά­θει ακόμη πως ο Θέμελης είναι πατέρας του. Δεν τον συμπα­θούσε. Ίσως έβλεπε τον εαυ­τό του σε εκείνον. Δεν είχαν επαφή. Ο Μελέτης έφτασε στο όριο ακόμα και να μπει στη φυ­λακή εξαιτίας του. Το μεγαλύ­τερο πλήγμα όλων όμως είναι ότι δεν τον αποδέχεται ο τρα­πεζίτης. Έπειτα από αυτή την απόρριψη, δεν είναι δυνατόν να έχουν καλές σχέσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved