Άγριες Μέλισσες: Ο «Φανούρης» είχε δημιουργήσει το... δικό του Διαφάνι!
Media

Άγριες Μέλισσες: Ο «Φανούρης» είχε δημιουργήσει το... δικό του Διαφάνι!

Άγριες Μέλισσες: Ο ηθοποιός της σειράς λατρεύει την εξοχή και την επαφή με τη φύση. Οι άγνωστες λεπτομέρειες για τη ζωή του...

Ο Κωνσταντίνος Δανίκας συμμετέχει στην πετυχημένη σειρά του ANT1, ενώ ο ρόλος του Φανούρη φαίνεται να είναι ιδιαίτερα αγαπητός και αποδεκτός από το τηλεοπτικό κοινό. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για όσα συμβαίνουν στο Διαφάνι, ενώ πέρασε σε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή...


Αν και γέννημα θρέμμα Αθηναίος, τηλεοπτικά έχετε οργώσει κυριολεκτικά τα χωράφια. Έχετε επαφή με τη φύση;

«Έχω λατρεία με τη φύση και είναι η ψυχοθεραπεία μου. Εκεί αδειάζω το μυαλό μου. γεμίζω τις μπαταρίες μου. ηρεμώ. Είτε στο βουνό είτε στη θάλασσα. Και τη δουλειά του αγρότη έχω κάνει για κάποια χρόνια όταν με τον αδελφό μου αγοράσαμε χωράφια με σκοπό μια πλήρη καλλιέργεια για έξτρα εισόδημα. Όμως αν δεν είσαι καθημερινά εκεί, δεν μπορείς να κάνεις ουσιαστική δουλειά κι έτσι πλέον το έχουμε για προσωπική χρήση. Πάντως έχουν περάσει από τα χεράκια μου όλες τις εργασίες που απαιτούνται και μάλιστα χωρίς τρακτέρ και άλλα βοηθητικά εργαλεία. Ζήσαμε τότε... Διαφάνι του '58».

Νιώσατε από την πρώτη ανάγνωση του σεναρίου των «Άγριων μελισσών» την καλή ενέργεια ή επήλθε με τη ζύμωση της συνεργασίας;

«Είμαι πιο εγκεφαλικός άνθρωπος. Ουσιαστικά εισπράττω αυτό που μου δίνουν οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου και αναλύω λίγο περισσότερο τη συνθήκη. Όταν είδα τους συντελεστές αυτής της δουλειάς, ένα διορατικό σκηνοθέτη, δυο ταλαντούχους σεναριογράφους και ηθοποιούς που θαυμάζω στο θέατρο, τότε όλα μέσα μου έτειναν στο ότι η συνεργασία και το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου πολύ καλά».


Πάντως ο κόσμος έχει πάθει... φρενίτιδα με τη σειρά και θέλει να μαθαίνει τα πάντα για τις εξελίξεις.

«Με τα Spoiler χάνεις την αγωνία. Κι αυτή είναι ένας μέρος του σεναρίου, δηλαδή το τι θα συμβεί και πώς θα εξελιχθεί η συνθήκη. Κυρίες και κύριοι, θα χάσετε ένα υπερβολικά όμορφο συναίσθημα αν ήδη γνωρίζετε τα όσα θα συμβούν. Υπάρχει ένα ευφάνταστο σενάριο και καταπληκτικές ερμηνείες. Απολαύστε τα».

Η αλήθεια είναι ότι οι «Άγριες μέλισσες» έδωσαν ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στη μυθοπλασία τη φετινή σεζόν.

«Την έχει ανάγκη τόσο η τηλεόραση ως μέσο. όσο και το κοινό. Όλες οι ξένες παραγωγές που αγοράστηκαν τα προηγούμενα χρόνια, ήταν μια δικαιολογημένη κίνηση λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά ο κόσμος έχει ανάγκη τέτοιες σειρές. Όσο κι αν κερδίζει έδαφος το ίντερνετ, μόλις η τηλεόραση ανεβάσει τον πήχη μέσω της μυθοπλασίας ο κόσμος ανταποκρίνεται».

Πώς έχετε καταφέρει να έχετε ένα μικρότερο σε έκταση ρόλο αλλά τόσο ηχηρό; Ο Φανούρης είναι από τα πλέον δημοφιλή πρόσωπα.

«Οι πράξεις και ο τρόπος που λειτουργεί είναι σημαίνοντες. Αντιμετωπίζω όλους τους ρόλους είτε πρωταγωνιστικούς στο θέατρο είτε τρίτους στην τηλεόραση με τον ίδιο τρόπο. Αυτό που μου αναφέρετε είναι θετικό καθώς σημαίνει ότι ο
τρόπος που δουλεύω το ρόλο μου έχει αντίκτυπο και αρέσει. Ποιος καλύτερος κριτής από τους τηλεθεατές!».


Ο Φανούρης είναι η προσωποποίηση του καλού.

«Δεν είναι η προσωποποίηση του καλού αλλά του δίκαιου. Σε ό,τι κι αν κάνουμε υπάρχει πάντα το ισοζύγιο οφέλους και ζημίας οπότε δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις έναν άνθρωπο καλό ή κακό. Δεν μπορώ να πω τον Δούκα κακό αλλά έναν άνθρωπο που έχει επιλέξει να κάνει πράξεις αφαιρώντας τον παράγοντα δικαιοσύνη για προσωπικό όφελος, βλάπτοντας τους συνανθρώπους του. Ο Φανούρης αντίθετα λειτουργεί σκεπτόμενος το γενικό καλό».

Πηγή:TV 24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved