Survivor: Εξελίξεις που καθηλώνουν! Δυο νέες παίκτριες «εισβάλλουν» στο ριάλιτι!
Media

Survivor: Εξελίξεις που καθηλώνουν! Δυο νέες παίκτριες «εισβάλλουν» στο ριάλιτι!

Survivor: Δυναμικοί χαρακτήρες, τολμηροί παίκτες και σκληρές δοκιμασίες συνθέτουν το πιο δύσκολο παιχνίδι επιβίωσης.

Η εβδομάδα που πέρασε άλλαξε τη σύνθεση των ομάδων και πλέον οι Μπλε και οι Κόκκινοι αναζητούν νέες ισορροπίες μεταξύ τους.

Μέχρι στιγμής η συμβίωση φαίνεται να δυσκολεύει αρκετούς από τους παίκτες με ορισμένους από αυτούς να δημιουργούν ή να συντηρούν αντιπαραθέσεις.

Το απόλυτο παιχνίδι των ανατροπών δεν σταματά να εκπλήσσει διατηρώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού με την τηλεθέαση σε τέταρτο να αγγίζει ακόμα και το 48,5% (18/1)! Ο μέσος όρος της τηλεθέασης για την εβδομάδα 17-20/1 βρέθηκε για το γενικό σύνολο στο 34% και στο 35,5% για το δυναμικό κοινό (18-54) ενώ το ποσοστό στα επιμέρους κοινά έφτασε το 41,6% (W 25-44) και το 49,1% (W 18-24).

Εξίσου ενδιαφέρουσα προμηνύεται και η εβδομάδα που ξεκινά με το επεισόδιο αυτής της Κυριακής 24 Ιανουαρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ. Ένα νέο έπαθλο φαγητού θα φέρει τις δύο ομάδες αντιμέτωπες την ώρα που δύο νέα πρόσωπα, δύο γυναίκες παίκτριες έρχονται για να ενσωματωθούν…Τι υποδοχή τους επιφυλάσσουν οι Μπλε και οι Κόκκινοι;

Το SURVIVOR δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και από Δευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Δείτε το τρέϊλερ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved