Άγριες Μέλισσες: Σε νέους μπελάδες, Παγώνα και Περικλής
Media

Άγριες Μέλισσες: Σε νέους μπελάδες, Παγώνα και Περικλής

Άγριες Μέλισσες: Η απόφαση της Σοφούλας θα φέρει μεγάλη απογοήτευση στους γονείς της...

Για τις εξελίξεις στο Διαφάνι, αλλά και τον έρωτα της Σοφούλας με τον Βόρκαρη, μίλησε η Δανάη Λουκάκη, η οποία πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη σειρά του ANT1 στο ρόλο της Παγώνας...

- Στις Άγριες μέλισσες τωρα η Σοφούλα σας βάζει σε νέους μπελάδες;

«Ναι!».


- Πώς θα αντιδράσει η Παγώνα στη σχέση της κόρης της με τον Βόσκαρη; Θα υπερασπιστεί την επιλογή της ή θα βρεθεί απέναντι της;

«Βαστάτε, Τούρκοι, τ' άρματα. Εκείνη την εποχή ήταν και η πιο συνηθισμένη διαφορά ηλικίας, αλλά το παράκανε! Πέρα από τη διαφορά ηλικίας, είναι και τι ποιόν έχει αυτός ο άνθρωπος, όταν τον μαθαίνουμε. Και νομίζω οτι είναι δικαιολογημένη η αντιδρά που θα έχουν η Παγώνα και Περικλής».

- Θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, για να προσπαθή­σουν να σώσουν την κόρη τους;

«Στα χέρια τους δεν νομίζω ότι μπορούν να την πάρουν, γιατί τα πράγματα ξεφεύγουν, αλλά τέλος πάντων η διάθεση τους είναι 100% αρνητική απέναντι σε αυτό.Για να πω την αλήθεια, πραγματικά απορώ πώς βγάλαμε ένα τέτοιο παιδί με τον Περικλή! (γέλια) Η Σοφούλα ξεμυαλίζεται σε χρόνο μηδέν! Άγεται και φέρεται. Αυτό που είναι εξοργιστικό είναι πως επιμένει κιόλας ότι είναι σωστά τα πράγματα».

- Ποιο είναι το στοιχείο του χα­ρακτήρα της Παγώνας που θαυ­μάζετε;

«Δεν το βάζει κάτω. Και με την επιλόχειο κατάθλιψη ήταν πολύ αξιο­πρεπής. Γύρισε με το κεφάλι ψηλά και αντιμετώπισε την κατάσταση, δεν το έβαλε στα πόδια. Αντιμετώ­πισε την αδιαφορία του συζύγου της, την περιφρόνηση του, το θυμό του, την τοπική κοινωνία. Η γυναίκα αυτή είναι βράχος, είναι αγωνίστρια κι αυτό είναι κάτι που θαυμάζω στους ανθρώπους».

- Νιώσατε μεγαλύτερη ευθύνη ξέροντας ότι μέσα από το ρόλο σας δίνεται η ευκαιρία να περά­σετε και κάποια μηνύματα;


«Βέβαια, αισθανόμουν ότι πρέπει να ειπωθεί όσο το δυνατόν καλύ­τερα αυτή η ιστορία και να μην υ­πάρξουν παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις. Επειδή έχω μια ευαισθησία σε σχέση μετά θέματα ψυχικής υ­γείας, αισθανόμουν ότι στη διαχεί­ριση αυτού- το οποίο διαχειρίστη­καν πολύ καλά και σεναριακά- δεν πρέπει να κάνουμε κανένα λάθος. Πρέπει η ιστορία να μην παρεννοηθεί με κανέναν τρόπο. Ήξερα ότι θα υπάρξει αυτή η εξέλιξη στο ρό­λο και από το καλοκαίρι του 2019 διάβαζα βιβλία εγκυμοσύνης, για να καταλάβω πώς πυροδοτείται όλο αυτό, τι συμβαίνει ορμονικά. Είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα και νομίζω ότι τσ αποδώσαμε πάρα πολύ καλά».

Πηγή: Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved