Σαριγκούλη: Η ανατριχιαστική περιγραφή για τον θάνατό της - Τι συνέβη πριν πεθάνει;
Media

Σαριγκούλη: Η ανατριχιαστική περιγραφή για τον θάνατό της - Τι συνέβη πριν πεθάνει;

Τιτίκα Σαριγκούλη: Αυτοί είναι οι δύο άνδρες που έσπασαν την πόρτα για να μπουν στο σπίτι της ηθοποιού, λίγο πριν φύγει από τη ζωή

Σε ηλικία 87 ετών έφυγε από τη ζωή η Τιτίκα Σαριγκούλη. Η γνωστή ηθοποιός είχε γεννήθηκε το 1934 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε, ενώ σε νεαρή ηλικία σπούδασε ηθοποιός, ξεκινώντας την πορεία της στο χώρο του κινηματογράφου και του θεάτρου στις αρχές της δεκαετίας του 1960.

Το 1960 έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στη ταινία «Το μυστικό του κόκκινου μανδύα». Ακολούθησαν δύο ακόμη συμμετοχές στον κινηματογράφο τα επόμενα χρόνια στις ταινίες «Φαίδρα» και «Πρώτο καρδιοχτύπι».

Μέχρι αρχές της δεκαετίας του 2000, συνέχισε την κινηματογραφική της πορεία, ενώ αργότερα συμμετείχε σε πολύ πετυχημένες σειρές της ιδιωτικής τηλεόραση, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία από τις νεότερες γενιές.

Σύμφωνα με την εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται, δύο άτομα την βρήκανε πριν πεθάνει, είχε πάθει εγκεφαλικό. Ήταν ο ανιψιός της και ένας καλός φίλος. Αυτό έγινε πριν από 10 ημέρες, όταν εκείνη δεν απαντούσε στα τηλέφωνα και οι δυο άνδρες πήγανε στο σπίτι της, σπάσανε την πόρτα και την βρήκανε στο κρεβάτι να μην έχει τις αισθήσεις της. Στη συνέχεια η ηθοποιός οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

Δείτε το παρακάτω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved