Survivor spoiler: Αυτές είναι οι δύο παίκτριες που εισβάλλουν στο παιχνίδι απόψε!
Media

Survivor spoiler: Αυτές είναι οι δύο παίκτριες που εισβάλλουν στο παιχνίδι απόψε!

Survivor spoiler: Απόψε θα παρακολουθήσουμε ακόμη έναν αγώνα επάθλου αλλά και την είσοδο δύο νέων παικτριών, μία για κάθε ομάδα. 

Την ίδια ώρα που έχει γίνει γνωστό ότι ο τραγουδιστής Ηλίας Μπόγδανος έχει φύγει για τον Άγιο Δομίνικο και όπου να' ναι θα μπει στο Survivor, δύο άλλες κοπέλες προηγούνται χρονολογικά σε ό,τι αφορά την είσοδό τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο λόγος για τη Βαλέρια Χοψονίδου η οποία θα μπει στην ομάδα των Μπλε και τη Μαριάνθη Καλατζάκη- Κασδαγλή που εισχωρεί στην ομάδα των Κόκκινων.

Οι δύο κοπέλες βρίσκονται εδώ και αρκετές μέρες στον μακρινό Άγιο Δομίνικο και περίμεναν το πράσινο φως για να μπουν στο παιχνίδι και να ενισχύσουν τις ομάδες στις οποίες θα προσχωρήσουν.

Για τη Βαλέρια Χοψονίδου, λίγο πολύ γνωρίζουμε κάποια πράγματα. Είναι αδελφή της Ολυμπίας Χοψονίδου και μεγάλωσε στο Ελευθέριο – Κορδελιό Θεσσαλονίκης.

Έχει ακόμη δύο αδέρφια, τον Τάσο και τον Γιάννη. Είναι πολύ δεμένη με την αδελφή της Ολυμπία αλλά και με τα έξι ανίψια της. Ασχολείται με τη γυμναστική και διαθέτει τη δική της σειρά casual ρούχων τα τελευταία χρόνια.

Όσο για την 30χρονη Μαριάνθη Καλατζάκη- Κασδαγλή, είναι Πλοίαρχος σε δρομολόγια πλοίου Ελλάδα – Ιταλία και είναι πολύ γυμνασμένη ενώ είναι πολύ καλή στην κολύμβηση. Κάτι που θα βοηθήσει τους Κόκκινους οι οποίοι, μέχρι στιγμής, στην επαφή τους με το νερό όταν αγωνίζονται, έχουν δείξει μία αδυναμία.

Όσο για τον αγώνα επάθλου που θα παρακολουθήσουμε σήμερα, όπως μαθαίνουμε, δεν θα έχουμε μεγάλες εκπλήξεις. Δείτε εδώ ποια ομάδα θα κερδίσει το αποψινό έπαθλο.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες των δύο κοριτσιών που εισβάλλουν στο παιχνίδι απόψε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved