Survivor: Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής σε προχωρημένες συζητήσεις για να μπει στο παιχνίδι
Media

Survivor: Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής σε προχωρημένες συζητήσεις για να μπει στο παιχνίδι

Το Survivor έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και όλο και περισσότεροι καινούργιοι παίκτες μπαίνουν στο παιχνίδι.

Μέχρι στιγμής έχουμε δει να μπαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης αρκετοί νέοι παίκτες ενώ αναμένονται σύντομα να μπουν άλλοι δυο.

Ο ένας είναι ο Ηλίας Μπόγδανος ενώ σύμφωνα με το Πρωινό σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκεται και ο Χρήστος Ζώτος που τον είδαμε να συμμετέχει στον πρώτο κύκλο του J2US στο πλευρό της Κωνσταντινας Σπυροπούλου.

«Σύντομα θα δούμε και νέους παίκτες. Μέχρι τον Φεβρουάριο έχει δικαίωμα η παραγωγή να βάλει γιατί μετά θα υπάρχει εμφανής ανισομέρεια. Πολύ γνωστός τραγουδιστής που έχει σχολιαστεί περισσότερο για τη σωματική του διάπλαση βρίσκεται σε εντατικές συζητήσεις με την Acun media για να πάρει μέρος στο Survivor. Για τη σωματική του διάπλαση σχολιάστηκε στο J2US που ήταν παρτενέρ της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Μιλάω για τον Χρήστο Ζωτιάδη που είχε συζητήσει και για το δεύτερο Survivor. Συζήτησε και στις αρχές Δεκεμβρίου για να φύγει στον Άγιο Δομίνικο και μαθαίνω τώρα ότι βρίσκεται σε νέες διαπραγματεύσεις», είπε ο Αλέξης Μίχας στο Πρωινό.

Δείτε το βίντεο από το Πρωινό:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved