Elif: Η αστυνομία αναζητά την Ελίφ για να την πάει στο ορφανοτροφείο
Media

Elif: Η αστυνομία αναζητά την Ελίφ για να την πάει στο ορφανοτροφείο

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να ηρεμήσουν την Ελίφ αλλά αυτό δεν είναι εύκολο. Η Ελίφ είναι σίγουρη ότι είδε τη μητέρα της στην τηλεόραση. Οι αστυνομικοί πιστεύουν πως η Ελίφ νοσταλγεί τόσο πολύ τη μητέρα της και για αυτό πιστεύει πως την είδε. Της λένε πως θα την πάνε σε ένα ορφανοτροφείο.

Η Ματσιντέ έχει τις αμφιβολίες της για τον θάνατο της Μελέκ και μιλάει σχετικά στον Μουσταφά. Του λέει πως αν χρειαστεί θα ανοίξουν τον τάφο της Μελέκ. Η Ελίφ δεν θέλει να πάει στο ορφανοτροφείο και συνεχίζει να λέει πως η μητέρα της είναι ζωντανή. Καταφέρνει να το σκάσει από τους αστυνομικούς και τρέχει να κρυφτεί.

Οι αστυνομικοί δίνουν την περιγραφή της και την αναζητούν. Και η Βιλντάν ψάχνει για την Ελίφ. Είναι τρομοκρατημένη γιατί ξέρει πως αν δεν τη βρει ο Ταρίκ θα την εκδικηθεί. Η Χουμεϊρά πηγαίνει για ψώνια και όταν επιστρέφει η Ματσιντέ της λέει πως ξοδεύει άσκοπα πολλά χρήματα. Μπορεί να μην έχουν οικονομικά προβλήματα αλλά η Χουμεϊρά δεν έχει όρια όταν ψωνίζει για το μωρό, που περιμένει. Η Χουμεϊρά θέλει να αγοράσει και μια χρυσή πιπίλα αλλά ούτε η Ματσιντέ ούτε και ο Ταρίκ το βρίσκει καλή ιδέα. Η Ματσιντέ ετοιμάζει ένα γλυκό με τη Γιλντίζ όταν της τηλεφωνεί η Σουρεϊγιά, η κόρη της φίλης της.

Η Σουρεϊγιά σκοπεύει να επιστρέψει από τις ΗΠΑ όπου σπούδαζε και θα μείνει στην έπαυλη. Η Ματσιντέ είναι εκείνη που χρηματοδοτεί τις σπουδές της. Η Γιλντίζ, η Χουμεϊρά και η Ματσιντέ πιστεύουν πως ο Κερέμ δεν θα χαρεί με το νέο γιατί όταν ήταν παιδιά τσακώνονταν συνέχεια με τη Σουρεϊγιά.

Ο Σαφάκ δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται τη Ζουλιντέ. Θέλει να επιστρέψει στη δουλειά της γιατί νιώθει άσχημα επειδή την έχασε εξαιτίας της μητέρας του. Η Ελίφ δεν ξέρει τι να κάνει τώρα που την αναζητά και η αστυνομία για να την πάνε στο ορφανοτροφείο.

Ο Σαφάκ επισκέπτεται τη Ζουλιντέ. Θέλει να της μιλήσει για τη δουλειά της και την προσκαλεί για μια βόλτα στην ακρογιαλιά…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved