Κοινωνία ώρα Mega: Ένταση στην εκπομπή! Η Παπαδήμα αρνήθηκε να συνομιλήσει με τον Μπέζο
Media

Κοινωνία ώρα Mega: Ένταση στην εκπομπή! Η Παπαδήμα αρνήθηκε να συνομιλήσει με τον Μπέζο

Ένταση δημιουργήθηκε στην εκπομπή Κοινωνία ώρα Mega το πρωί της Πέμπτης (28-01).

Στον απόηχο των καταγγελιών της Ζέτας Δούκα και άλλων ηθοποιών κατά του Γιώργου Κιμούλη, σοκ προκαλεί και η καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση της γνωστής ηθοποιού Δήμητρας Παπαδήμα.

Η ηθοποιός βγήκε ζωντανά στην εκπομπή με αφορμή αυτό ενώ αναφέρθηκε και στο βιβλίο που έχει γράψει με τα προσωπικά της βιώματα.

Η ένταση δημιουργήθηκε ωστόσο κατά τη διάρκεια της συζήτησης, όταν ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος ζήτησε να βάλει στην κουβέντα τον Γιάννη Μπέζο, ο οποίος περίμενε στην τηλεφωνική γραμμή με την ηθοποιό να αρνείται!


«Εγώ αυτή τη στιγμή κύριε μου βγήκα να μιλήσω για το βιβλίο μου. Με φέρνετε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση» είπε εμφανώς εκνευρισμένη. Όταν της ανέφεραν πως στην τηλεφωνική γραμμή είναι ο Γιάννης Μπέζος, η ηθοποιός τόνισε: «Όχι, δεν τη δέχομαι αυτή τη συζήτηση. Δε με είχατε ενημερώσει για αυτή τη συζήτηση, οπότε λοιπόν κλείνω το θέμα τώρα. Κλείνω το θέμα τώρα. Εντάξει;

Δε μπορείτε να ξέρετε εσείς ποια σχέση έχω εγώ με τον κύριο Μπέζο. Όχι ότι μου έχει κάνει τίποτα ο άνθρωπος. Εσείς θα συζητήσετε μαζί του; Θα σταματήσω εγώ και μετά θα ξαναμιλήσουμε; Ακούστε τη δική μου άποψη και μετά βεβαίως ακούστε την άποψη του κυρίου Μπέζου. Εγώ δεν σας είπα να μην ακούσετε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved