Σπίτι με το Mega: Πρεμιέρα για το 2021 με τον Χατζηγιάννη!
Media

Σπίτι με το Mega: Πρεμιέρα για το 2021 με τον Χατζηγιάννη!

Το «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» ανεβάζει αυλαία για το 2021 και υποδέχεται τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, στην πρώτη του τηλεοπτική συναυλία.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ένας από τους σημαντικότερους τραγουδιστές και συνθέτες της γενιάς του, έχει ετοιμάσει μια μεγάλη μουσική γιορτή για τους τηλεθεατές, το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στις 21:00 στο MEGA.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, θα ανέβει στην επιβλητική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και θα μας ταξιδέψει μελωδικά με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Από το αισθαντικό «Άγγιγμα Ψυχής», που τον σύστησε στο κοινό, τις διαχρονικές ερωτικές μπαλάντες «Μόνο στα Όνειρα» και «Ο Βυθός σου» μέχρι το αισιόδοξο «Χορεύω» που βρέθηκε στην 1η θέση των ραδιοφώνων και το νέο του τραγούδι «Μην Αργείς», ο κορυφαίος τραγουδοποιός θα ξετυλίξει το νήμα της σημαντικής μουσικής του πορείας σε μία αξέχαστη βραδιά.

Στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA», ο Μιχάλης Χατζηγιάννης συναντά ξεχωριστούς φίλους χαρίζοντας μας σπουδαίες μουσικές στιγμές. Στη σκηνή θα βρεθούν μαζί του οι καταξιωμένοι ερμηνευτές, Γιώργος Νταλάρας και Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Ακόμα, σε ρόλο έκπληξη θα εμφανιστεί ο ταλαντούχος ηθοποιός Θανάσης Αλευράς, αλλά και η νέα και πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια Κατερίνα Παράσχου.

Στα highlights της βραδιάς, συγκαταλέγεται η συνεργασία του Μιχάλη Χατζηγιάννη με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη. Οι δυο τους θα παρουσιάσουν σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση το νέο τραγούδι της Άλκηστης Πρωτοψάλτη, με τίτλο «Νικητές Χαμένοι» σε μουσική Μιχάλη Χατζηγιάννη και στίχους Σταύρου Σταύρου.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στις 21:00 στο MEGA σε μία βραδιά που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

«ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τσίγκος

Executive Producer: Νατάσα Λεσιώτη

Αρχισυνταξία: Γεώργιος Βλαχογιάννης

Μουσική Επιμέλεια & Συντονισμός Καλλιτεχνών: Αντώνης Δημητριάδης

Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα

Διεύθυνση Παραγωγής: Ελένη Παναγοπούλου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved