The Voice: Αυτοί είναι οι 7 παίκτες που πέρασαν στον Ημιτελικό
Media

The Voice: Αυτοί είναι οι 7 παίκτες που πέρασαν στον Ημιτελικό

The Voice: Η πρώτη εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού στον ΣΚΑΙ και οι εκπλήξεις της βραδιάς

Τα Live show του Voice ξεκίνησαν με η Δούκισσα Νομικού να βρίσκεται στο stage σε ρόλο παρουσιάστριας. Η όμορφη Δούκισσα στις 22:00 έκανε λαμπερή είσοδο στο πλατό του ΣΚΑΙ, κάνοντας παράλληλα το τηλεοπτικό της comeback.

«Καλησπέρα σας. Καλωσήρθατε στο νούμερο 1 μουσικό talent show της Ελλάδας. Καλωσήρθατε στα live cross battles. Είμαι πολύ χαρούμενη. Εγώ γι΄αλλού ξεκίνησα και αλλού ήρθα αλλά τι να κάνουμε που ο Γιώργος Λιανός αποφάσισε να πάει στο Survivor και στις εξωτικές παραλίες, τον ζηλεύω», είπε η Δούκισσα στην έναρξη του show.

Οι εκπλήξεις για εκείνη, ξεκίνησαν από νωρίς. Ο Γιώργος Λιανός εμφανίστηκε σε απευθείας σύνδεση από τον Άγιο Δομίνικο, σχολιάζοντας την εμφάνιση της Δούκισσας, αλλά και τα όσα ειπώθηκαν από τους coaches.

«Μπράβο μου, που είπα το οκ και το τόλμησα να έρθω εδώ, γιατί να σας πω και κάτι... είμαι πάρα πολύ τυχερή. Ποιος τη χάρη μου, που σας βλέπω από κοντά, τραγουδάμε όλοι μαζί, περνάμε ωραία, καιρό είχα να το κάνω, πολύ χαίρομαι. Είστε αγαπημένοι μου όλοι. Τόση μουσική δεν υπάρχει πουθενά αυτή τη στιγμή, μόνο εδώ, στο The Voice», ανέφερε η Δούκισσα.

Σειρά είχε το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς, Οι συμμετέχοντες του Voice εμφανίστηκαν δυο - δυο στη σκηνή, ερμηνεύοντας μπροστά στους coaches. Το τελικό λόγο είχε το τηλεοπτικό κοινό το οποίο το οποίο με την ψήφο του, επέλεγε και τους συμμετέχοντες που θα περάσουν στον μεγάλο Ημιτελικό της επόμενης Παρασκευής.

Από την βραδιά δεν έλειψαν οι εκπλήξεις, αλλά και τα χιουμοριστικά σχόλια των coaches.

Δείτε αναλυτικά τους συμμετέχοντες που πέρασαν στον Ημιτελικό του The Voice:

Χαβιέρ Σίλβα Εσκόλα:

Αθηνά Βέρμη:

Σταύρος Πηλιχός:

Νίκος Νταλάκας:

Kωνσταντίνος Δημητρακόπουλος:

Μάριος Πασιαλής:

Ιωάννα Γεωργακοπούλου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved