8 λέξεις: Η ώρα της αποκάλυψης - Ο Μιλτιάδης έχει εξώγαμο γιο
Media

8 λέξεις: Η ώρα της αποκάλυψης - Ο Μιλτιάδης έχει εξώγαμο γιο

8 λέξεις: Όσα θα δούμε σύντομα στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς

Ο Μιλτιάδης βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση εξαιτίας των κινήσεων της Κατερίνας, που θέλει να ξεσκεπάσει το κύκλωμα που έμπλεξε το παιδί της. Το κύκλωμα του θανάτου παίρνει μια ξεκάθαρη απόφαση, που δεν είναι άλλη από το να τη βγάλει από τη μέση. Ο Έκτορας, που έχει βάλει κοριό στον χώρο τους, ακούει την τραγική είδηση, τη μεταφέρει στον Μιλτιάδη και προσπαθεί να βρει τρόπο να προστατέψει την Κατερίνα από τον τεράστιο κίνδυνο. Ο Μιλτιάδης είναι σε απόγνωση και φοβάται πολύ για τη ζωή της γυναίκας του, ενώ είναι έξαλλος με τις κινήσεις που έκανε πίσω από την πλάτη του.

Την ίδια στιγμή, ένα ακόμα πρόβλημα έρχεται να προστεθεί στην οικογένεια τους. Πρόκειται για τον γάμο της Ιφιγένειας με τον Σπύρο που έχει αρχίσει να κλονίζεται σοβαρά. Η κατάσταση είναι άσχημη και όλα δείχνουν ότι το ζευγάρι το πάει για χωρισμό. Τόσο η Κατερίνα όσο και ο Μιλτιάδης προσπαθούν, ανάμεσα στ' αλλά να τους βοηθήσουν, να τους συμβουλέψουν και να αποτρέψουν μια άσχημη κατάληξη. Η χαριστική βολή όμως έρχεται απρόσκλητη!

Η βόμβα πέφτει με το χτύπημα ενός κουδουνιού στο σπίτι των Μαρόγλου. Συγκεκριμένα, όπως θα δούμε αργότερα, μια μέρα ένας νεαρός άντρας σχεδόν 25 ετών, χτυπάει την πόρτα του Μιλτιάδη: «Παρακαλώ πολύ θα ήθελα να μιλήσω στον κύριο Μαρόγλου για ένα πολύ σημαντικό θέμα, που τον αφορά άμεσα», λέει και ούτε λίγο ούτε πολύ του αποκαλύπτει ότι είναι γιός του. Φυσικά, ο Μιλτιάδης δεν τον πιστεύει, εξάλλου δεν είχε απατήσει ποτέ την Κατερίνα: «Τι είναι αυτά που μου λες; Τι γιος; Από πού κι ως πού; Μάλλον λάθος κάνεις, εκτός αν είσαι βαλτός για να με καταστρέψει», του λέει και κλείνει την πόρτα εκνευρισμένος, καθώς πιστεύει ότι ο νέος αυτός ή έρχεται να του κάνει πλάκα ή θέλει να τον εκβιάσει ή πάει να βγάλει χρήματα.

Διαβάστε περισσότερα παρακάτω...

ΠΗΓΗ:TV 24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved