Άγριες Μέλισσες: «Ολόκληρος ο κόσμος της Δόμνας θα γκρεμιστεί»
Media

Άγριες Μέλισσες: «Ολόκληρος ο κόσμος της Δόμνας θα γκρεμιστεί»

Άγριες Μέλισσες: Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς

Η τηλεοπτική Δόμνα από τις Άγριες Μέλισσες, μιλά για τις απίστευτες εξελίξεις που έρχονται στη ζωή της. Διαβάστε παρακάτω απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε η Νεφέλη Κουλούρη στο "7 Μέρες TV"

Η Δόμνα βιώνει μια δύσκολη συνθήκη μετά τον χωρισμό της με τον Κωνστανιή και τη σχέση του με τη Δράσω.

Ναι, αν και δεν γνωρίζει ακόμη τίποτα για τη σχέση του Κωνσταντή με τη Δρόσω ούτε φαίνεται να τη μαθαίνει στο άμεσο μέλλον.

Μαθαίνοντας ότι π Δόμνα είναι αδελφή του, ο Μελέτης επιχειρεί με πολύ καλή διάθεση να τη γνωρίσει.

Ο Μελέτης δέχεται απανωτά σοκ. Δίνει βάρος στην αδελφική σχέση που έχει με τη Δόμνα. Εκείνη δεν είναι αρνητική, υπό την έννοια ότι είναι μοναχοπαίδι, οπότε πάντα ονειρευόταν έναν αδελφό. Το έλεγε, άλλωστε, στην Πηνελόπη όταν ζούσε στο σπίτι των Σεβαστών πως θα ήθελε να έχει μεγάλη οικογένεια.

Ο Σωκράτης ωστόσο διακατέχεται από έντονο φόβο και αγωνία για την αντίδραση της Δόμνας εάν μάθει ότι ο Μελέτης είναι παιδί βιασμού, δεδομένου μάλιστα ότι η ίδια μεγάλωσε με πολλή αγάπη σε ένα προστατευμένο περιβάλλον, αγνοώντας το αληθινό πρόσωπο του πατέρα της.

Όντως φοβάται πολύ μια τέτοια εξέλιξη, γι' αυτό και είναι αρνητικός στο να αναπτύξουν σχέση τα δύο αδέλφια. Δεν θέλει με τίποτα να αποκαλυφθεί ότι στο παρελθόν υπήρξε βιαστής. Η Δόμνα ακόμη το αγνοεί. Όταν το μάθει όμως, θα γκρεμιστεί ολόκληρος ο κόσμος της. Το πρότυπο του πατέρα θα κατακρημνιστεί. Είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος της ζωής της. Ξαφνικά θα χάσει την πίστη και την εμπιστοσύνη της σε εκείνον. Θα είναι μια πολύ δύσκολη συνθήκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved