Άγριες Μέλισσες: Όλη η αλήθεια για το παιδί της Βιολέτας
Media

Άγριες Μέλισσες: Όλη η αλήθεια για το παιδί της Βιολέτας

Άγριες Μέλισσες: Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, προστίθεται ένας νέος ρόλος! 

Η Βιολέτα έχει αρχίσει να απογοητεύεται από τη στάση του Μιλτιάδη, που παρά τη βελτίωση της ψυχολογικής του κατάστασης, δεν δείχνει ακόμη έτοιμος να συνεχίσουν τη σχέση τους από εκεί που την είχαν αφήσει. Εκείνη, όμως, είναι αποφασισμένη να μείνει στο πλευρό του και να τον στηρίζει όπως και όσο μπορεί, καθώς ο Μιλτιάδης είναι η οικογένεια της.

Κι εκεί που πίστευε ότι η ζωή της είχε μπει σε ένα ρυθμό και είχε αποδεχτεί τις καταστάσεις, όλα αλλάζουν! Μπαίνει αναπάντεχα στη ζωή της ένα πλάσμα που θα την κάνει να νιώσει ότι το όνειρο της οικογένειας δεν είναι πλέον τόσο μακρινό και για εκείνη!

Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, προστίθεται ένας νέος ρόλος! Ένα αγόρι στην εφηβεία, που θα κλέψει την καρδιά της Βιολέτας... και όχι μόνο. Ένα παιδί, που ξεριζώνεται από τον τόπο του με τις αναταραχές στην Κωνσταντινούπολη, μετά από πολύμηνη περιπλάνηση, θα καταλήξει μόνο και ταλαιπωρημένο στο θεσσαλικό κάμπο. Είναι πλέον σε άθλια κατάσταση και προσπαθεί, χωρίς κανέναν στο κόσμο, να επιβιώσει όπως μπορεί. Τη μια μέρα σε κάποια σπηλιά την άλλη σε κάποια αποθήκη.

Τρώει ό,τι βρει, αν βρει... Ώσπου η μοίρα του θα το οδηγήσει στο Διαφάνι.
Η πρώτη που θα το ανακαλύψει είναι η Βιολέτα και φυσικά θα του προσφέρει αρχικά στέγη και τροφή και σιγά σιγά της αγάπη της. Το παιδί θα σπεύσουν να αγκαλιάσουν κι άλλοι στο χωριό, αν και η παραμονή του εκεί δεν θα είναι στρωμένη με ροδοπέταλα.

Πηγή: ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved