Αποκάλυψη Λιάγκα: «Θα βγουν δυο ονόματα βαριά… Θα κατηγορηθούν για σεξουαλική βία»
Media

Αποκάλυψη Λιάγκα: «Θα βγουν δυο ονόματα βαριά… Θα κατηγορηθούν για σεξουαλική βία»

Αποκάλυψη «βόμβα» από τον Γιώργο Λιάγκα.

Μετά τις αποκαλύψεις του Σπύρου Μπιμπίλα ότι ετοιμάζονται καταγγελίες για δέκα ανθρώπους, ο Γιώργος Λιάγκας μετέφερε στον τηλεοπτικό «αέρα» του Πρωινού μια πληροφορία για νέες καταγγελίες που αφορούν σε δυο ονόματα πολύ βαριά στο χώρο του θεάματος και της τέχνης κι αν, όπως ο ίδιος ο παρουσιαστής είπε, ευσταθούν θα είναι πολύ βαριές αφού πρόκειται για καταγγελίες σεξουαλικής βίας.

«Το ρεπορτάζ λέει το εξής: Είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας πως υπάρχουν καταγγελίες για δέκα πρόσωπα. Ήδη ξέρουμε για δύο πρόσωπα. Τον Κιμούλη και τον Κώστα. Το ρεπορτάζ λέει το εξής: Ότι υπάρχουν συγκεκριμένες γυναίκες και άντρες που θωρακίζονται νομικά τις τελευταίες ώρες, που θα βγουν δύο ονόματα πάρα πολύ βαριά στον χώρο του ελληνικού θεάματος και της ελληνικής τέχνης.

Τα γνωρίζουμε όλοι και έχουμε κάνει και παρέα μαζί τους και τα λοιπά. Θα κατηγορηθούν, όχι για λεκτική ή σωματική βία, αλλά για σεξουαλική βία. Δε θα πω κάτι παραπάνω για να μη φωτογραφίσω πρόσωπα. Αυτές οι καταγγελίες, αν ευσταθούν, είναι πολύ βαριές καταγγελίες. Τρίζει συθέμελα ο χώρος του θεάτρου», είπε ο παρουσιαστής.

Δες το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved