Άγριες Μέλισσες spoiler: Είπε το πολυπόθητο «ναι»; - Το πιο εναλλακτικό ζευγάρι του Διαφανίου
Media

Άγριες Μέλισσες spoiler: Είπε το πολυπόθητο «ναι»; - Το πιο εναλλακτικό ζευγάρι του Διαφανίου

Άγριες Μέλισσες: Ένα spoiler που πραγματικά το τηλεοπτικό κοινό λαχταρά όσο κανένα άλλο!

Μπορεί οι δυο τους όσο έχουν κοινές σκηνές στη σειρά να είναι αυτό που λένε «μαζί δεν κάνουμε και χώρια και δεν μπορούνε», ωστόσο ακόμη δεν έχουμε δει να εξελίσσεται η σχέση τους.

Ένα βίντεο όμως στο Instagram μας δίνει μια μικρή γεύση για το τι πρόκειται να συμβεί. Και φυσικά δεν μιλάμε για τη Λενιώ και τον Λάμπρο ούτε για την Ασημίνα με τον Κωνσταντή, αναφερόμαστε στο πιο εναλλακτικό ζευγάρι του Διαφανίου που δεν είναι άλλο από τη Ρίζω και τον Προύσαλη.

Εμείς στο βίντεο είδαμε κάτι «στέφανα» αλλιώτικα να αλλάζουν και μια φωνή να λέει: «Δεν υπονοούμε κάτι…». Το αν θα πει το πολυπόθητο «ναι» η κυρά Ρίζω σίγουρα θα το δούμε στα προσεχή επεισόδια.

«Ο κόσμος έχει γράψει κάποια σχόλια τύπου ότι θέλουν να δουν τη Ρίζω με τον ενωμοτάρχη (Γιώργο Σουξέ), αλλά εγώ στα σενάριά μου δεν έχω κάτι τέτοιο. Προς το παρόν, έτσι; Τώρα, αν υπάρχει κάτι στο μυαλό της Μελίνας, θα σε γελάσω, γιατί δεν την έχω ρωτήσει κιόλας...», είχε πει η Ελένη Καρακάση σε παλαιότερη συνέντευξή της με την τηλεοπτική μητέρα του Προύσαλη να ενισχύει αυτό το σενάριο, λέγοντας:

«Δεν θα ήθελα σαν μαμά να έχω ευνουχίσει κανέναν γιο, ούτε τηλεοπτικό ούτε πραγματικό. Θα προτιμούσα για τον γιο μου, κάτι καλύτερο από τη Ρίζω αλλά μαζί της θα αποκτήσει μια δεύτερη μαμά».

Σε αναμονή λοιπόν για το πιο χαρούμενο spoiler!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved