Τανιμανίδης - Μπόμπα: Με ένα υπέροχο βίντεο αποκάλυψαν το φύλο των διδύμων που περιμένουν
Media

Τανιμανίδης - Μπόμπα: Με ένα υπέροχο βίντεο αποκάλυψαν το φύλο των διδύμων που περιμένουν

Τανιμανίδης - Μπόμπα: Και φυσικά η αποκάλυψη έγινε μέσω instagram.

Λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων μας ανακοίνωσαν τα ευχάριστα νέα για τα δίδυμα που περιμένουν, λαμβάνοντας αρκετά μηνύματα για την εγκυμοσύνη της Χριστίνας.

Έκτοτε και σε όλη τη διάρκεια του lockdown, το ζευγάρι δεν σταμάτησε να δημοσιοποιεί τρυφερές στιγμές εντός σπιτιού, ενώ αυτή τη φορά πέρασε και στην αποκάλυψη για το φύλο των μωρών που περιμένουν.

Ακολουθώντας τους instagramers του εξωτερικού, οι φίλοι του Σάκη και της Χριστίνας ετοίμασαν ένα μεγάλο μαύρο μπαλόνι το οποίο και θα αποκάλυπτε το φύλο των διδύμων. Η μεγάλη ώρα έφτασε και με όταν το μπαλόνι έσκασε, τα ροζ χαρτάκια αποκάλυψαν πως ο Σάκης και η Χριστίνα περιμένουν κοριτσάκια.

«Μάθαμε τα φύλα των μωρών μας... και είμαστε τρισευτυχισμένοι! 😃
Πριν λίγες μέρες ο γιατρός μας μας έδωσε έναν κλειστό φάκελο που πήγε απευθείας στους αγαπημένους μας φίλους που μας ετοίμασαν αυτήν την υπέροχη έκπληξη στο σπίτι μας (λιγότεροι από 9 😂) ! Ανυπομονούμε για την διπλή ευλογία που έρχεται και θέλαμε αυτήν την οικογενειακή μας στιγμή να τη μοιραστούμε με την ευρύτερη οικογένεια μας... εσάς! ♥️Πολλά ευχαριστώ στους αγαπημένους μας» έγραψε η Χριστίνα στο instagram.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved