Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Media

Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor: Η ανατροπή επιτέλους έγινε για τους κόκκινους παίκτες οι οποίες κέρδισαν στο αγώνισμα για την ασυλία.

Η νέα εβδομάδα για το Survivor 4 ξεκίνησε με εντάσεις, εκπλήξεις, αλλά και μια νέα προσθήκη για τους παίκτες της κόκκινης ομάδας.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, 1 Φεβρουαρίου, ο Γιώργος Λιανός συνάντησε ξανά τις δύο ομάδες για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της νέας εβδομάδας. Ο παρουσιαστής του Survivor παρατήρησε πως οι γυναίκες στην κόκκινη ομάδα είναι πλέον ελάχιστες. Κάτι που θα έπρεπε να αλλάξει με την προσθήκη μιας ακόμη παίκτριας. Ο λόγος για την Καρολίνα Καλύβα.

Η κόκκινη ομάδα το τελευταίο διάστημα μετρά αρκετές εντάσεις, με τον Περικλή Κονδυλάτο και τον Τριαντάφυλλο να έρχονται ξανά αντιμέτωποι, ανταλλάσσοντας βαριές κουβέντες μπροστά στους συμπαίκτες τους.

Αργότερα και στο αγώνισμα ασυλίας, μπλε και κόκκινοι παίκτες ήρθαν ξανά αντιμέτωποι. Η Κόκκινη ομάδα κατάφερε επιτέλους να φέρει και τη μεγάλη νίκη, κάνοντας έτσι τη μεγάλη ανατροπή στο σερί επιτυχιών της μπλε ομάδας.

Σειρά είχε η γνωστή διαδικασία και το συμβούλιο του νησιού για τον πρώτο υποψήφιο παίκτη. Εκεί, οι παίκτες της Μπλε ομάδας θα έπρεπε να ψηφίζουν τον συμπαίκτη εκείνο τον οποίο και θέλουν για πρώτο υποψήφιο.

Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved