Νίκος Χαρδαλιάς: Το σ’ αγαπώ της γυναίκας του και το επικό σχόλιο του Χατζηνικολάου!
Media

Νίκος Χαρδαλιάς: Το σ’ αγαπώ της γυναίκας του και το επικό σχόλιο του Χατζηνικολάου!

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων ήταν ο καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο Ενώπιος Ενωπίω και κατά τη διάρκεια της εκπομπής μίλησε και η σύζυγός του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου η οποία αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του.

Η σύζυγος του Νίκου Χαρδαλιά ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο Νίκος διακατέχεται από ένα ισχυρό αίσθημα ευθύνης. Πρέπει να είναι σκληρός. Nα είναι αυστηρός. Πρόκειται για ανθρώπινες ζώες. Είναι ένας υπέροχος πατέρας και είμαι περήφανη γι’ αυτό. Η καθημερινότητά μας δεν έχει αλλάξει στο σπίτι. Συζητάμε για τα θέματα της οικογένειας, τα προβλήματά μας. Τον βλέπουμε βέβαια λιγότερο αλλά υπάρχει μεγάλη κατανόηση από μας σε αυτό. Είμαστε μαζί 12 χρόνια. 10 παντρεμένοι. Έχουμε μια κόρη τη Δήμητρα. Και έχουμε και την Ιωάννα από τον πρώτο του γάμο.»!

Και πρόσθεσε η Γιώτα Παναγιωτοπούλου: «Υπάρχουν περίοδοι που δεν έχει κοιμηθεί τρεις μέρες συνεχόμενες. Έχει χιούμορ και είναι συναισθηματικός. Δεν έχει ελαττώματα είμαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του. Δεν πιστεύω ότι έχει ελαττώματα. Γελάει σε κάθε καλοπροαίρετη κριτική. Στις αρνητικές κριτικές στεναχωριέται και εγώ στεναχωριέμαι αλλά ξέρω πόσο σκληρά προσπαθεί ο σύζυγός μου. Θέλω να του πω καλή επιτυχία και σ’ αγαπώ»!

Μετά το σ’ αγαπώ της συζύγου του Χαρδαλιά το σχόλιο του Νίκου Χατζηνικολάου ήταν επικό… «Τι να πω τώρα! Η Γιώτα Παναγιωτοπούλου έχει μεγάλο στομάχι και συγχωρεί… της έχεις κλείσει το γυμναστήριο και εκείνη σου λέει σ’ αγαπώ» είπε κάνοντας χιούμορ ο παρουσιαστής στον Νίκο Χαρδαλιά!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved