ANT1: Πρωτιά για το «Ρουκ Ζουκ» και το «Καφέ της Χαράς»!
Media

ANT1: Πρωτιά για το «Ρουκ Ζουκ» και το «Καφέ της Χαράς»!

ΑΝΤ1: Το «Ρουκ Ζουκ» και το «Καφέ της Χαράς» σάρωσαν στους πίνακες τηλεθέασης της ΑGB, σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

 

Το «Rouk Zouk» με τη Ζέτα Μακρυπούλια, συνεχίζοντας την επιτυχημένη του πορεία, έκλεισε τον Ιανουάριο με πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18-54, στη ζώνη προβολής του, σημειώνοντας μέσο όρο 20,1% και αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό 1,6 μονάδες.

Φανατικοί του αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού του ΑΝΤ1 ήταν οι άνδρες, όπου σε επιμέρους κοινό άγγιξε το 25,9%. Και οι γυναίκες, όμως, ήταν στην μεσημεριανή παρέα της Ζέτας, δίνοντας στο «Rouk Zouk» τηλεθέαση έως και 23,9%.

Το «Καφέ της Χαράς» και τον Ιανουάριο χάρισε απολαυστικές στιγμές γέλιου με τις «περιπέτειες» των ηρώων του και τερμάτισε πρώτο στην κούρσα της τηλεθέασης.

Η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 ήταν πρώτη, στη ζώνη προβολής της στο δυναμικό κοινό 18-54, και προηγήθηκε του ανταγωνισμού με ποσοστό 17,5% και 1,8 μονάδες διαφορά.

Οι υψηλότερες επιδόσεις σημειώθηκαν στους άνδρες, όπου η σειρά άγγιξε το 33,5%, ενώ και το γυναικείο κοινό έκανε αισθητή την παρουσία του, δίνοντας ποσοστά που έφτασαν μέχρι το 29,9%.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved