Survivor: Καρολίνα Καλύβα: Όλα όσα δήλωσε πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο!
Media

Survivor: Καρολίνα Καλύβα: Όλα όσα δήλωσε πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο!

Survivor: Στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης στο ΣΚΑΪ, είδαμε την «εισβολή» της νέας παίκτριας στην Κόκκινη ομάδα, Καρολίνα Καλύβα.

Στο φετινό Survivor οι εκπλήξεις φαίνεται να μην έχουν τέλος. Μάλιστα μετά τον ανασχηματισμό και τις αλλαγές των δύο ομάδων, η παραγωγή φρόντισε να ανανεώσει κατά πολύ του Μπλε και Κόκκινους παίκτες, κάνοντας νέες προσθήκες.

Η νέα παίκτρια της Κόκκινης ομάδας, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Ιωάννας Μαλέσκου "Love It" λίγο πριν αναχωρήσει για το ταξίδι της με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο.

Η Καρολίνα Καλύβα, λίγο πριν αναχωρήσει δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής: «Είμαι personal coach, pilates instructor και έχω ένα νυχτερινό κλαμπ στο Λουτράκι. Περισσότερο θα με δυσκολέψει η πείνα, γιατί ως αθλήτρια το βασικό κριτήριο είναι η διατροφή ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις την απόδοσή σου.».

Kαι συνέχισε, λέγοντας: «Πιστεύω περισσότερο θα γυμνάσω το μυαλό μου. Δεν έχω αγαπημένους παίκτες. Δεν φοβάμαι κάποια παίκτρια γιατί τα πάντα κρίνονται με βάση το τι υπάρχει στον στίβο μάχης. Εγώ επικεντρώνομαι στον εαυτό μου και στον στίβο που έκανα πρωταθλητισμό υπήρχα μόνο εγώ. Θα με φόβιζαν τα ζωύφια, Η μαμά μου έκλαιγε.».

Δείτε το video.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved