Survivor: «Πάλευα με τις σκέψεις: "Γιατί να τα υπομένω όλα αυτά; Να ση­κωθώ να φύγω"»
Media

Survivor: «Πάλευα με τις σκέψεις: "Γιατί να τα υπομένω όλα αυτά; Να ση­κωθώ να φύγω"»

Survivor: Πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μιλά για τη δυνατή εμπειρία που έζησε και παραδέχεται ότι υπήρξαν πολλές στιγμές μέσα στο παιχνίδι που ήθελε να τα παρατήσει και να επιστρέψει Ελλάδα. 

«Παρακολουθώ κάποια βράδια το Survivor, μου αρέσει. Βλέποντας τα αγωνίσματα σκέφτο­μαι τις στιγμές που και εγώ ήμουν στο παιχνίδι. Ιδίως στα πρώτα επεισόδια ένιωσα πολύ τους παίκτες. Άρχισα να σκέφτομαι τον εαυτό μου στη γραμμή εκκίνησης, αναρωτιόμουν τι θα
έκανα εγώ κι αυτό έχει διφορούμενα συναισθήματα. Από τη μια κρύβει νοσταλγία και χαρά και από την άλλη το άγχος, την πείνα, το κρύο που βιώναμε καθημερινά» είπε μεταξύ άλλων ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν μέσα από τη συμμετοχή τους στο reality.

Ο λόγος για τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, μεγάλο νικητή και του Just the two of us ο οποίος γύρισε τον χρόνο πίσω και μίλησε για τη ζωή που έζησε στον Άγιο Δομίνικο κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες.

Ο ίδιος σχολίασε: «Έχοντας περάσει από το Survivor, αντιλαμ­βάνομαι πολύ περισσότερο πόσο δύσκολα περνούν τα παιδιά σε σχέση με τον κλασικό τηλε­θεατή».

Και συνέχισε λέγοντας: «Νομίζω ότι όλοι σκληραγωγηθήκαμε στο παιχνίδι γιατί οι συνθήκες ήταν τέτοιες και εμείς έπρεπε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση. Ερχόμασταν αντιμέτωποι με ακραίες καιρικές συνθήκες αλλά και ενδότε­ρα συναισθήματα. Εγώ κάθε μέρα πάλευα με τις σκέψεις».

Και η αλήθεια είναι πως βρέθηκε σε ακραίες καταστάσεις καθώς όπως παραδέχεται τώρα: ««Γιατί να τα υπομένω όλα αυτά; Να ση­κωθώ να φύγω». Κάθε μέρα έπεφτα και ύστε­ρα, σηκωνόμουν. Στο τέλος, δηλαδή, έπειθα τον εαυτό μου να παραμείνω. Κέρδιζα αυτή τη μάχη μέσα μου».

Όμως, εκείνο που κέρδισε περισσότερο από όλα ήταν η αγάπη του κόσμου. Όπως παραδέχεται: «Ήταν απελευθερωτική η αγάπη και η αποδο­χή του κόσμου γιατί όλοι σε μια κοινωνία θέλου­με να είμαστε αποδεκτοί. Το να βλέπεις ότι τόσος κόσμος σε υποστηρίζει και συνδέεται με σένα εί­ναι λυτρωτικά».

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος συνέχισε λέγοντας: «Το ωραιότερο κομμάτι ήταν όταν κάποια στιγ­μή μπόρεσα να διακρίνω μέσα στις κακουχίες την ευλογία να έχεις φύγει από την πόλη και να εί­σαι σε επαφή με τη φύση: το ότι κοιμόμουν δίπλα στον ωκεανό όπου με υπνώτιζαν τα κύματα, ότι περπατούσα ξυπόλυτος και είχα ένα μόνο ρού­χο. Σε συνδυασμό με δυο-τρία χαμόγελα ένιωθα
αρκετά όμορφα. Επιβεβαιώθηκε μέσα μου η σκέ­ψη ότι ο άνθρωπος μπορεί να είναι ευτυχισμένος και με τα λίγα».

Ο γοητευτικός ηθοποιός κατέληξε λέγοντας: «Μετά το Survivor δεν είδα αλλαγές στον εαυτό μου, παρά μόνο τις αλλαγές που φέρνει ο χρόνος. Δεν είναι ένα μάθημα σχολικό, π.χ. Ιστορία, όπου μαθαίνεις 5 σελίδες και πας την επομένη να δώσεις διαγώνισμα. Είναι μια εμπειρία που έρχεται να προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα βιώματα».

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved