Survivor: Επεισοδιακό συμβούλιο - Βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση και κατέρρευσε
Media

Survivor: Επεισοδιακό συμβούλιο - Βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση και κατέρρευσε

Survivor: Δεύτερη συνεχόμενη ήταν για τους μπλε παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης

Εβδομάδα ανατροπών για το Survivor με τους κόκκινους παίκτες να έχουν πάρει τα πάνω τους. Η πρώτη μεγάλη νίκη σε αγώνισμα ασυλίας, έφερε τη δεύτερη με την κόκκινη ομάδα να ξεσπά σε απίστευτους πανηγυρισμούς.

Την ίδια ώρα, στην μπλε ομάδα επικρατούσαν πισώπλατα σχόλια και έντονος προβληματισμός. Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Άννα Μαρία Βέλλη, ξεκίνησαν τα καρφιά τους κατά της Ελευθερίας Ελευθερίου. Η στάση της τραγουδίστριας φαίνεται πως ενοχλεί τις συμπαίκτριές της, οι οποίες δείχνουν να έχουν αρκετά παράπονα από εκείνη.

Στο επίκεντρο η Βαλέρια Χοψονίδου, η πρώτη υποψήφια για την εβδομάδα, η οποία αδίκως βρίσκεται σε αυτή τη θέση, όπως τόνισε η αντίπαλη ομάδα.

Η ώρα για το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, έφτασε!

Ο Γιώργος Λιανός συνάντησε τις δυο ομάδες στην παραλία. Ο παρουσιαστής του Survivor τόνισε πως οι παίκτες, διαγωνίζονται για τη δεύτερη ασυλία αλλά και για έπαθλο φαγητού.

Από την αρχή του αγωνίσματος η κόκκινη ομάδα βγήκε αρκετά μπροστά αφήνοντας με διαφορά πίσω τους μπλε παίκτες. Κάπως έτσι εξελίχθηκε όλο το παιχνίδι, με τους κόκκινους να κερδίσουν και τη δεύτερη ασυλία και μάλιστα με μια μεγάλη διαφορά στο τελικό σκορ.

Ακολούθησε το συμβούλιο του νησιού, εκεί όπου η μπλε ομάδα έπρεπε να επιλέξει τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης, έχοντας κερδίσει την ασυλία, θα επέλεγε τον τρίτο υποψήφιο - Περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες....

Δείτε το σχετικό βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved