Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Κουτσαφτίκη: Δίνει spoiler για όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια!
Media

Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Κουτσαφτίκη: Δίνει spoiler για όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια!

Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Η Άννα Κουτσαφτίκη σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε μεταξύ άλλων για όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς.

Στο πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο, το οποίο πήγε πολύ καλά σε τηλεθέαση, είδαμε όλα τα ζευγάρια μαζί. Πώς περάσατε σε αυτό το γύρισμα;

Σε όλα τα επεισόδια της σειράς υπάρχει ένας τρομερός επαγγελματισμός, ο οποίος είναι «παντρεμένος» με μια διάθεση διασκέδασης, και αυτό είναι ένας χρυσός συνδυασμός. Για το πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο, δουλέψαμε όλοι πολύ σκληρό. Τα γυρίσματα γίνονταν αποσπασματικά και ήταν πολύωρα. Οπότε δεν μπορούσαμε να έχουμε εικόνα. Καταλαβαίναμε και νιώθαμε όλοι ότι θα βγει κάτι ωραίο, αλλά πραγματικά, όταν είδαμε το επεισόδιο ολοκληρωμένο να προβάλλεται στην τηλεόραση, χαρήκαμε πολύ για το αποτέλεσμα. Είχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε όλα τα ζευγάρια μεταξύ μας, και αυτό ήταν μια ευχάριστη έκπληξη.

Πώς είναι η συνεργασία σας με τον Σπύρο Τσεκούρα, ο οποίος υποδύεται τον τηλεοπτικό σας σύζυγο;

Με τον Σπύρο γνωριζόμαστε στο πολύ μικροί. Ήμασταν φοιτητές στο θέατρο Τέχνης και στην ίδια παρέα. Οπότε υπήρχε πάντα αυτή η οικειότητα και αυτή η χημεία μεταξύ μας, Παρ' όλα αυτά, έχει υπάρξει εξέλιξη αυτά τα τέσσερα χρόνια και στη σχέση μας και στη συνεργασία μας. Οταν φτάνουμε στο γύρισμα, λέμε «ήρθαμε στο δεύτερο σπίτι μας».

Πόσο σημαντικό είναι στη δουλειά σας να νιώθετε πως πηγαίνετε στο δεύτερο σπίτι σας;

Είναι μεγάλη ευλογία. Στη δουλειά μας, και κυρίως στο θέατρο, οι συνεργασίες μας δεν είναι σταθερές. Αλλάζουν οι συνεργάτες, τα πρόσωπα, και οι συνθήκες δεν είναι πάντα ευχάριστες. Οπότε είναι μεγάλη χαρά και ανακούφιση, επειδή τυγχάνει λόγω της σειράς αυτής να υπάρχει μια σταθερή δουλειά, πράγμα που δεν είναι σύνηθες στη φύση του ηθοποιού. Ακόμα, είναι υπέροχο που η συνθήκη είναι τόσο εξαιρετική και υπάρχει αυτό το οικογενειακό κλίμα. Είναι μεγάλη τύχη, ευλογία και χαρά να πηγαίνεις στη δουλειά σου και να χαίρεσαι, γιατί νιώθεις πως πηγαίνεις στο δεύτερο σπίτι σου.

Στην Ξένια, την ηρωίδα που υποδύεστε στη σειρά, τι αγαπάτε;

Αγαπώ πολύ κάτι που δεν το έχω εγώ και γι' αυτό το ερμηνεύω με πολύ πάθος το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό της. (Γελάει.) Η Ξένια είναι πρακτική, οργανωτική και δυναμική σε σχέση με τη διαχείριση των πραγμάτων στο σπίτι και των υποθέσεων που προκύπτουν. Πράγμα που εγώ δεν το έχω στη ζωή μου. Ο εγκέφαλος μου δρα αμιγώς καλλιτεχνικά και οι καλλιτέχνες γενικώς πάσχουμε στο θέμα της πρακτικότητας και της οργάνωσης. Οπότε αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό της που το αγαπάω.

Τι να περιμένουμε από τα επόμενα επεισόδια της σειράς, όσον αφορά τη ζωή της Ξένιας και του Μπάμπη;

Νομίζω πως οι πληροφορίες που έχουμε στα χέρια μας αφορούν περισσότερο την ερωτική ζωή του Μπάμπη και της Ξένιας. Υπάρχει μια περίοδος ύφεσης και θα επικεντρωθούν πολύ σε αυτό το κομμάτι, θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να δουν άσπρη μέρα... Μετ' εμποδίων πάντα και με πάρα πολλά ευτράπελα. Επίσης, θα υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με τη Σοφούλα. Αλλάζει πολύ η συνθήκη από τη στιγμή που έχει φύγει εκείνη από το σπίτι, και αυτό θα ταράξει πάρα πολύ την ψυχολογία του Μπάμπη και μετέπειτα της Ξένιας.

Φέτος βλέπουμε την Ξένια και τον Μπάμπη να πηγαίνουν σε σύμβουλο σχέσεων. Εσάς σας βρίσκει υπέρ μια τέτοια απόφαση;

Με βρίσκει υπέρ οποιαδήποτε απόφαση μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στη σχέση ενός ζευγαριού ως προς τη βοήθεια. Είτε αυτό λέγεται σύμβουλος γάμου, είτε ψυχολόγος, είτε πνευματικός. Εμείς, για παράδειγμα, με τον άντρα μου έχουμε κοινό πνευματικό, κι αυτό μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ μέσα σε όλα αυτό τα χρόνια. Είμαι υπέρ οποιασδήποτε προσπάθειας γίνεται από κοινού για να βελτιωθεί μια σχέση, γιατί αλλιώς δεν μπορεί το ζευγάρι να συνυπάρξει. Είναι πολύ θαρραλέο και πάρα πολύ σοφό να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Εσάς τι είναι αυτό που σας προκαλεί μουρμούρα στην καθημερινότητα σας;

Όταν έχω πάρα πολλές υποχρεώσεις μέσα στη μέρα, που είναι το σύνηθες, αγχώνομαι πάρα πολύ και δεν μπορώ να τις διαχειριστώ πάντα με ψυχραιμία. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να καταναλώνω περισσότερη ενέργεια από ό,τι θα χρειαζόταν ένας πρακτικός άνθρωπος. Και με αυτό μουρμουρίζω λίγο και γκρινιάζω, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved