8 λέξεις: Η Βικτώρια αρνείται να παντρευτεί τον Μιχαήλ
Media

8 λέξεις: Η Βικτώρια αρνείται να παντρευτεί τον Μιχαήλ

8 λέξεις: Ο Μιχαήλ κάνει πρόταση γάμου στη Βικτώρια και ακολουθούν καταιγιστικές εξελίξεις

Στο ερωτικό - πολιτικό θρίλερ του ΣΚΑΙ «8 λέξεις», έχουμε δει κάποιους από τους ήρωες να έχουν βρει, έπειτα από πολλά εμπόδια, την πραγματική αγάπη και άλλους να την αναζητούν ακόμη. Στην πρώτη κατηγορία ανήκει ο Μιχαήλ Καλλέργης, ο οποίος, αφότου χώρισε με την πρώτη του σύζυγο, την Ηλιάνα, έχει κάνει μια σειρά λανθασμένων επιλογών στην προσωπική του ζωή. Όλα άλλαξαν, όμως, όταν συνάντησε για πρώτη φορά τη Βικτώρια και θέλησε να την κερδίσει με κάθε τρόπο. Έκτοτε οι δυο τους έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν πολλά και σημαντικά εμπόδια.

Κάποια από αυτά, μάλιστα, τους οδήγησαν πολύ κοντά στον χωρισμό. Ωστόσο, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, ο Μιχαήλ και η Βικτώρια, μετά τον θάνατο της δεύτερης συζύγου του, της Ρωξάνης, και μητέρας του μικρού Αγγέλου, αποφασίζουν να θέσουν τη σχέση τους σε νέα βάση. Να αποφεύγουν τις εντάσεις μεταξύ τους και να γίνουν ξανά όπως ήταν τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους.

Μάλιστα, αυτή η προσπάθεια φαίνεται να αποδίδει καρπούς, καθώς το ζευγάρι είναι πιο μονιασμένο και αγαπημένο από ποτέ. Κάποια στιγμή, όμως, η Βικτώρια κάνει μια συζήτηση με τον Μάρκο και του εκμυστηρεύεται, μεταξύ σοβαρού και αστείου, πως ο γιος του δεν της έχει κάνει ακόμη πρόταση γάμου. Στη συνέχεια, εκείνος αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, συναντώντας τον Μιχαήλ και προσπαθώντας να μάθει πώς βλέπει να εξελίσσεται η σχέση του με την κοπέλα.

Διαβάστε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

Πηγή: ΜΥtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved