Αγγελική: Η εγκυμοσύνη που θα ταράξει τις ζωές των πρωταγωνιστών
Media

Αγγελική: Η εγκυμοσύνη που θα ταράξει τις ζωές των πρωταγωνιστών

Αγγελική: Όσα θα δούμε σύντομα στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha..

Η Σοφία και ο Παύλος έχουν περάσει από αρκετές δοκιμασίες και ο γάμος τους έχει κλονιστεί πολλές φορές εξαιτίας κυρί­ως της απιστίας εκείνου. Ωστόσο, όπως έχουμε ήδη παρα­κολουθήσει, η Σοφία αποφάσισε να του δώσει ακόμη μία ευκαιρία και να τον δεχτεί πίσω στο σπίτι τους, προκειμένου να μη διαταρα­χθεί η ψυχική υγεία των παιδιών τους, που έχουν ανάγκη τον πα­τέρα τους.

Κι ενώ ο Παύλος προσπαθεί να πείσει τη Σοφία πως έχει αλλάξει, τις επόμενες μέρες θα δούμε πως το πάθος που νιώθει για την Τζένη δεν τον αφήνει να είναι πιστός στη γυναίκα του. Ο ίδιος βρί­σκεται ξανά με την ερωμένη του και η συμπεριφορά του απέναντι στη Σοφία αλλάζει ξανά. Μάλιστα, φτάνει σε ακραία σημεία όταν αρ­χίζει να ζηλεύει τη σχέση της με το αφεντικό της, τον Αντρέα.

Ο Παύ­λος βάζει με το μυαλό του αρνητικές σκέψεις και προσβάλλει τη σύ­ζυγο του και το ήθος της υπονοώντας πως τη συνδέει κάτι παρα­πάνω με τον Αντρέα και όχι μόνο η δουλειά και η συνεργασία τους. Τις επόμενες μέρες, όμως, όλα αλλάζουν και ανατρέπονται. Η Σοφία ανακαλύπτει πως είναι έγκυος ξανά και ταράζεται.

Ωστόσο, απο­φασίζει να μην αποκαλύψει τίποτε ακόμη στον Παύλο, θέλει να κά­νει πρώτα κάποιες εξετάσεις, να σιγουρευτεί πως όλα είναι καλά και στη συνέχεια να το εκμυστηρευτεί στους οικείους της. Ομως, όσο οι μέρες περνούν και χωρίς να το καταλάβει, έρχεται πολύ κοντά με τον Αντρέα, ο οποίος βρίσκει σε εκείνη ένα στήριγμα και μία γυναί­κα διαφορετική από όσες έχει γνωρίσει και τον έχουν πληγώσει στο παρελθόν. Οι δυο τους περνούν χρόνο μαζί και δένονται μιας και έχουν κοινές απόψεις και ενδιαφέροντα. Ο Αντρέας, όμως, δεν κά­νει καμία κίνηση για να δείξει στη Σοφία όσα νιώθει, καθώς δεν θέλει να τη φέρει σε δύσκολη θέση.

Διαβάστε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

Πηγή: ΜΥtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved