Άγριες Μέλισσες: Ο Κυριάκος έδωσε δυνατό spoiler που δεν το περιμένεις!
Media

Άγριες Μέλισσες: Ο Κυριάκος έδωσε δυνατό spoiler που δεν το περιμένεις!

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο γνωστός σε όλους μας ως Κυριάκος Βαμβακάς από τις Άγριες Μέλισσες, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show και μεταξύ άλλων έδωσε δυνατό spoiler για τη σειρά εποχής του ΑΝΤ1!

Ο ηθοποιός μίλησε για το παιδί του, την καθημερινότητά του με τη σύζυγό του αλλά μας έδωσε μία γεύση με το τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες και ποια θα είναι η εξέλιξη του ρόλου του!

Αρχικά είπε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής: «Οι Μέλισσες μου έφεραν πολλή τύχη στη ζωή μου! Παντρεύτηκα έκανα παιδί»!

Και μίλησε για την οικογένειά του: «Ο γιος μου είναι 11 μηνών. Θεωρώ ότι δε λέει κανείς για το ζόρι που τραβάνε οι νέοι γονείς, είπε γελώντας ο Βαγγέλης. Εμείς ευτυχώς έχουμε τη πεθερά μου και μας βοηθάει. Όταν έχεις παιδί ο εγωισμός πάει περίπατο. Αυτό που λέγανε παλιά ότι πάρε του τον πόνο και δώσε τον σε μένα το ένιωσα. Όταν πήγαμε να του κάνουμε μια επέμβαση στο χαλινό και τον είχα μια ώρα σφιχτά στην αγκαλιά μου. Εξελίσσεται η σχέση του ζευγαριού με το μωρό. Με τη γυναίκα μου είμαστε πού δεμένοι, αλλά με τον ερχομό του παιδιού υπάρχει ένταση, ξενύχτι. Η γυναίκα μου ακόμα θηλάζει παρά το γεγονός ότι τέλος Φεβρουαρίου θα γίνει ενός έτους! Παραπονιέται αλλά το κάνει…»!

Όσο για τις Άγιες Μέλισσες, ο τηλεοπτικός Κυριάκος είπε: «Πέρσι ο Κυριάκος ήταν γυναικάς. Φέτος προσπαθεί να είναι οικογενειάρχης. Ο Κυριάκος έφτασε σε ένα σημείο που έπρεπε να ζυγίσει τι θέλει. Τελικά διάλεξε το στεφάνι του.

Θα έρθουν δύσκολες στιγμές και για τον Μπάμπη και για τον Κυριάκο. Ενώ είναι καλό παιδί, πάει και μπλέκει. Ο Μπάμπης είναι ένα παιδί που έχει μεγαλώσει χωρίς την πατρική φιγούρα.΄Όσο για την Ουρανία και τη βιοτεχνία, “ως Κυριάκος αισθάνομαι ότι θα παίξω δεύτερο ρόλο και δεν μπορώ να το δεχθώ. Προσπαθώ να δικαιολογήσω τον Κυριάκο για να τον στηρίξω»!

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved