Στη φωλιά των Κου Κου: Επέστρεψε η Καραβάτου και λείπει ο Κρατερός! Τι έχει συμβεί;
Media

Στη φωλιά των Κου Κου: Επέστρεψε η Καραβάτου και λείπει ο Κρατερός! Τι έχει συμβεί;

Στη φωλιά των Κου Κου: Η Κατερίνα Καραβάτου επέστρεψε στην εκπομπή μετά από αρκετές ήμερες απουσίας, όμως από το πλατό έλειπε ο Κρατερός Κατσούλης.

Συγκινημένη η παρουσιάστρια που επέστρεψε και πάλι στο πόστο της, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές της όταν μετά την κατάρρευση της την περασμένη Δευτέρα (4-02) οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Σάββα που εκείνη τη Δευτέρα που κατέρρευσα ήρθε εδώ και προσπαθούσε με διάφορα αποτυχημένα αστεία να με κάνει να γελάσω…». Η παρουσιάστρια, λίγο αργότερα εξήγησε τον λόγο που από την εκπομπή σήμερα λείπει ο σύζυγός της.


«Ήταν μια περίοδος αρκετά μοναχική, ξεπεράστηκε και είμαι καλά, Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους φίλους μου για όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο που πέρασα και δεν ήθελα να μιλάω σε κανέναν. Το σταθμό, την παραγωγή και όλους όσοι ήταν κοντά μου. Να ευχαριστήσω επίσης όλους τους ανθρώπους στο νοσοκομείο, τους νοσηλευτές και όλο το προσωπικό.

Έχει περάσει όλο αυτό και θέλω να ευχαριστήσω κι εσάς και τους συνάδελφους μου, που πολύ διακριτικά δεν με έφεραν σε δύσκολη θέση και σεβάστηκαν γιατί η υγεία είναι ένα προσωπικό δεδομένο. Είμαστε όλοι εδώ μαζί και γεροί και καλά. Είμαι χαρούμενη, αλλιώτικη και το βλέπω σήμερα σαν πρεμιέρα. Εξέλαβα την αγάπη σας και είχα ανάγκη τη δύναμή σας. Τώρα ο Κρατερός λείπει, δεν είναι εδώ και του έδωσα ένα ρεπό για να ξεκουραστεί. Είναι όλα μια χαρά», είπε μεταξύ άλλων.

Δες στο βίντεο όλα όσα είπε η παρουσιάστρια για την περιπέτεια της υγείας της αλλά και την απουσία του Κρατερού

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved