Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτή την εκπομπή παρουσίασε για να πληρώσει την εφορία
Media

Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτή την εκπομπή παρουσίασε για να πληρώσει την εφορία

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έδωσε μία σπάνια συνέντευξη στο Art Podcast της Γιώτας Τσιμπρικίδου και αποκάλυψε γιατί δεν θέλει να βλέπει τον εαυτό του στις ταινίες, μίλησε για τον Γιώργο Κωνσταντίνο και ανέφερε ποια εκπομπή παρουσίασε για να πληρώσει την εφορία.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είπε: «Δεν έχω δει τους Απαράδεχτους. Μου έβαλε δύο επεισόδια η Δήμητρα Παπαδοπούλου με το ζόρι. Είναι υπέροχη δουλειά, εγώ δε μπορώ να βλέπω εμένα. Εκπομπές 17 χρόνια τώρα, το «Στην υγειά μας βρε παιδιά» δεν μπορώ να βλέπω. Γίνομαι έξαλλος».

Όσο για τον Γιώργο Κωνσταντίνου: «Με βοήθησε πάρα πολύ. Του οφείλω τα πάντα» ενώ για τον Θανάση Βέγγο επεσήμανε: «Ήμασταν σαν πατέρα με γιο από ένα σημείο και μετά. Το λέω και το καμαρώνω. Μου είχε τόση εμπιστοσύνη που με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε «μου λένε να κάνω αυτή τη δουλειά και τους παρέπεμψα σε σένα. Ό,τι πεις». Έγινα εγώ ο μπαμπάς του».

Και δεν δίστασε να πει ποια εκπομπή έκανε για να ξεχρεώσει την εφορία! Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δήλωσε «Δεν σου κρύβω ότι το Κόντρα Πλακέ δεν ήταν κάτι που μου άρεσε εμένα. Ήρθαν και μου είπαν ότι το έκανε πριν ο Βλάσσης. Και μου είπαν, επίσης, ότι είχαν αγοράσει δύο μήνες ακόμα τα δικαιώματα κι αν θέλω να το κάνω. Τότε μου είχε έρθει η εφορία 36.000 δραχμές. Δεν είχα καθόλου λεφτά. Και τους είπα πως αν μου τα δώσετε, το κάνω. Έτσι έγινε και μετά πήγε 3 χρόνια».

Δες το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved