YFSF: Αναβάλλεται η πρεμιέρα; Βρέθηκε θετικό κρούσμα στην παραγωγή!
Media

YFSF: Αναβάλλεται η πρεμιέρα; Βρέθηκε θετικό κρούσμα στην παραγωγή!

YFSF: Παρ' όλο που η πρεμιέρα του νέου κύκλου του λαμπερού σόου είχε οριστεί για τις 14 Φεβρουαρίου, είναι αβέβαιο αν αυτό θα γίνει τελικά λόγω θετικού κρούσματος στην παραγωγή. 

Το «Your Face Sounds Familiar» έχει οριστεί να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 21:00 και όλα σχεδόν είναι έτοιμα για να προσφέρει το σόου μοναδικές στιγμές και πολλές εκπλήξεις στους τηλεθεατές.

Όμως, χθες βρέθηκε σε rapid test θετικός άνθρωπος της παραγωγής και έτσι όλα μπορεί και να φρενάρουν μετά από μία τέτοια εξέλιξη.

Σήμερα έγινε επαναληπτικό μοριακό -αυτή τη φορά- τεστ στον ίδιο άνθρωπο και βγήκε και αυτό θετικό και έτσι όλα πλέον είναι και πάλι ρευστά σε ό,τι αφορά τη λαμπερή πρεμιέρα.

Η Μαρία Μπεκατώρου υπόσχεται και φέτος να είναι, όπως πάντα, σαρωτική, με ένα καστ πολλών… αστέρων, ενώ η κριτική επιτροπή με τους Τάκη Ζαχαράτο, Μιχάλη Ρέππα, Κατερίνα Παπουτσάκη και Κωστή Μαραβέγια αναμένεται να είναι πιο δυνατή από ποτέ!

Θανάσης Αλευράς, Κώστας Δόξας, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μπέττυ Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Τάνια Μπρεάζου, Κατερίνα Στικούδη και Ίαν Στρατής. Αυτή είναι η ταλαντούχα δεκάδα του «Your Face Sounds Familiar» που αναμένεται να επιστρέψει στη σκηνή του απόλυτου σόου μεταμφιέσεων με εντυπωσιακές εμφανίσεις, εξαιρετικές εκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών, ανατρεπτικά ντουέτα, αλλά και «δικαιώματα» απέναντι στις επιλογές του buzzer.

Ήδη οι άνθρωποι της παραγωγής και όλοι οι εμπλεκόμενοι στο λαμπερό σόου βρίσκονται σε συνεχείς συζητήσεις προκειμένου να αποφασιστεί τι θα γίνει με την πρεμιέρα που είχε οριστεί για την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved