Νικόλας Αγόρου: «Το Survivor με έχει στιγματίσει»
Media

Νικόλας Αγόρου: «Το Survivor με έχει στιγματίσει»

Στον δεύτερο επιτυχημένο κύκλο του Survivor συμμετείχε ο Νικόλας Αγόρου, ο οποίος κατάφερε να φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε αν παρακολουθεί τον φετινό κύκλο, τι του έμαθε συμμετοχή του στο παιχνίδι, ενώ ανέφερε πως ακόμα και σήμερα ο κόσμος στον δρόμο τον φωνάζει «φραουλίτσα».

Όλο αυτό τον καιρό προσπαθούσα να μη σκέφτομαι το Survivor και είχα ως κύριο μέλημα μου να εξελίξω τον εαυτό μου. Η πίστη είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, προσπαθώ να κάνω πράξη στην καθημερινότητα μου ό,τι χρειάζεται για να είμαι καλός άνθρωπος και να πορεύομαι με τα λόγια του Θεού.

Δεν παρακολουθούσα το επόμενο Survivor το Ελλάδα - Τουρκία, αλλά βλέπω το φετινό, λόγω της κατάστασης που είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι. Το παιχνίδι με έχει στιγματίσει, αλλά προτιμώ να μην είναι σημείο αναφοράς για τη ζωή μου. Δεν με πειράζει να με συνδέουν με αυτό, αλλά εγώ είμαι ο Νίκος που ήμουν και πριν.

Ανάμεσα στο Survivor 2 όπου συμμετείχα εγώ και στο φετινό παρατηρώ ότι στο δικό μου υπήρχε μεγαλύτερος ανταγωνισμός λόγω του ότι oι παίκτες ήταν πιο αθλητικοί. Και συγκριτικά με όλα τα Survivor ήμασταν οι πιο αθλητικοί παίκτες

Στο παιχνίδι νομίζω πως έμαθα να έχω λίγη παραπάνω υπομονή και να εκτιμώ το φαγητό που έχω στο τραπέζι μου. Η πείνα είναι μια κατάσταση δύσκολη και εύχομαι να μη χρειαστεί να τη ζήσει άνθρωπος.

Στον δρόμο φανατικοί και μη του παιχνιδιού μου μιλάνε με αγάπη και κάποιες φορές με φωνάζουν «Φραουλίτσα». Όχι, δεν θα σου αποκαλύψω γιατί έκανα τατουάζ φράουλα – είναι προσωπικό.

Χάρηκα πολύ για την πρόταση που μου κάνατε. Ουσιαστικά είναι η πρώτη μου επαγγελματική συνάντηση με όλα αυτά τα παιδιά ύστερα από δύο χρόνια. Κάτι σαν reunion. Έχοντας αναμετρηθεί με τον εαυτό μου, νιώθω πλέον έτοιμος για το κάτι παραπάνω στον χώρο της σόουμπιζ.

Λόγω καταγωγής και εμπειριών -έχω μεγαλώσει στην Κόνιτσα Ιωαννίνων και έχω πάει στον στρατό ως δόκιμος έφεδρος αξιωματικός στις Ειδικές Δυνάμεις-, ήμουν εξοικειωμένος με τη φύση, τα ζώα και τα έντομα. Έτσι, δεν με προβλημάτισε κάτι τέτοιο κατά την παραμονή μου στον Αγιο Δομίνικο. Το αντίθετο, ήταν αφορμή για μια καλή αποτοξίνωση από αυτό τον ψεύτικο κόσμο του Διαδικτύου.

Αυτή τη στιγμή, λόγω της καραντίνας, μένω στο πατρικό μου στην Κόνιτσα. Με αναγνωρίζουν άτομα από 18 μέχρι 78, κάτι που με τιμά ιδιαίτερα. Είμαι εκδηλωτικός και πάντα χαίρομαι όταν μου δείχνουν την αγάπη τους, είπε στο ΟΚ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved