Κώστας Κοκκινάκης: «Μου αρέσει ο Τζέιμς γιατί είναι καλός αγωνιστικά, αλλά πολλές φορές ξεφεύγει»
Media

Κώστας Κοκκινάκης: «Μου αρέσει ο Τζέιμς γιατί είναι καλός αγωνιστικά, αλλά πολλές φορές ξεφεύγει»

Για τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει από το φετινό Survivor μίλησε ο Κώστας Κοκκινάκης.

Ο γνωστός πολίστας, ο οποίος συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, σχολίασε επίσης τον Γιώργο Λιανό στον ρόλο του κεντρικού παρουσιαστή, ενώ αναφέρθηκε και στο επαγγελματικό βήμα που έχει κάνει με την πρώην σύζυγό του.

Δεν σημαίνει ότι επειδή έφυγε πρώτος ο Μιχάλης Αρναούτης δεν είναι σημαντικός στον τομέα του. Δεν πήγε να αποδείξει ότι είναι κορυφαίος μποξέρ, το έχει αποδείξει χρόνια πριν.

Μου αρέσει ο Τζέιμς Καφετζής γιατί είναι καλός αγωνιστικά, αλλά πολλές φορές ξεφεύγει και δεν θα έπρεπε. Όταν έχεις μια κάμερα πάνω σου, ό,τι και να πεις καταγράφεται. Και μπορεί πολύ εύκολα το κοινό να παρεξηγήσει κάποιον. Μου αρέσει και ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος παρεξηγείται πολλές φορές και αδικεί και τον εαυτό του, γιατί μιλάει περισσότερο από όσο θα έπρεπε, όμως αγωνιστικά είναι καλός.

Όσο αστείο κι αν φαίνεται που οι παίκτες τσακώνονται για μια κουταλιά ρύζι, η αλήθεια είναι ότι όλοι μας το ίδιο θα κάναμε στη θέση τους. Ξέρω πλέον πώς είναι να πεινάς. Όλοι μας παρακολουθούμε το παιχνίδι τρώγοντας σουβλάκια, πίτσες και γλυκά.

Σε ό,τι αφορά τη σύγκριση Σάκη Τανιμανίδη Γιώργου Λιανού, θα πω ότι και οι δύο είναι πάρα πολύ καλοί παρουσιαστές. Η είσοδος του Λιανού στο φετινό Survivor ήταν μια ευχάριστη έκπληξη και μου αρέσει που έχει πολύ χιούμορ.

Συνεχίζω το πόλο στην Α1, αγωνίζομαι με την ομάδα του Υδραϊκού και παράλληλα είμαι προπονητής στις μικρές κατηγορίες του ομίλου. Επίσης, ασχολούμαι με το κτήμα δεξιώσεων Ηλίου Πέτρα στο Μαρκόπουλο, το οποίο έχουμε με την πρώην σύζυγο μου Αλεξία Κομμένου, είπε στο ΟΚ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved