Σόφη Πασχάλη: «Το φετινό Survivor υστερεί από αθλητικής πλευράς»
Media

Σόφη Πασχάλη: «Το φετινό Survivor υστερεί από αθλητικής πλευράς»

Survivor: Για το φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ μίλησε η Σόφη Πασχάλη.

Η γοητευτική γυμνάστρια και πρώην παίκτρια του Survivor 1, σε συνέντευξή της μίλησε για την εμπειρία της στον Άγιο Δομίνικο, για το πρόσωπο που έχει ξεχωρίσει από το φετινό παιχνίδι, ενώ παραδέχθηκε πως ενώ ο Γιώργος Λιανός είναι πολύ καλός ο Σάκης Τανιμανίδης είχε άλλο πάθος.

Το φετινό Survivor είναι ενδιαφέρον μια και έχει διαφορετικούς χαρακτήρες, αλλά από αθλητικής πλευράς υστερεί.

Όταν ο Γιώργου Λιανός είπε ότι «είναι το πιο δύσκολο Survivor», αυτομάτως σκέφτηκα πως δεν υπάρχει εύκολο ή δύσκολο Survivor γιατί όλα είναι το ίδιο απαιτητικά. Σε όλα τα παιχνίδια πεινάς και οι συνθήκες είναι το ίδιο δύσκολες κάθε φορά.

Ως πρώην παίκτρια δεν μπορώ να μπω απόλυτα στη θέση του τηλεθεατή, γιατί έχω ζήσει την εμπειρία και βλέπω αρκετά πράγματα διαφορετικά. Ακόμα και τώρα, όταν βλέπω τα παιδιά να είναι στην αφετηρία ενός αγωνίσματος, έχω τον ίδιο ενθουσιασμό και καρδιοχτύπι όπως τότε που βρισκόμουν εγώ σε εκείνη τη θέση.

Είναι σε πολύ αρχικό σημείο μέχρι στιγμής το παιχνίδι και γι' αυτό δεν έχω κάποιον αγαπημένο παίκτη. Ωστόσο, μου αρέσουν οι άνθρωποι που είναι «ήρεμη δύναμη». Ήρεμη δύναμη στο παιχνίδι αυτό θεωρώ πως είναι, ίσως, ο Γιώργος Κόρομι.

Το πρώτο Survivor, το δικό μας, νομίζω πως είχε πολύ αυθεντικότητα, γιατί κανείς δεν ήξερε τίποτα. Και όταν δεν ξέρεις, πηγαίνεις με τον αυθορμητισμό σου και όχι με στρατηγική. Οι στρατηγικές δεν φέρνουν τελικά και τόσο καλά αποτελέσματα.

Έζησα το Survivor με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη και νιώθω ότι όπως το έζησα είναι και ο τρόπος που μου αρέσει, δηλαδή με την ομάδα μου και τον Σάκη. Ωστόσο, και ο Γιώργος Λιανός είναι πολύ καλός, έχει έξυπνη ατάκα, είναι εύστροφος, αλλά ο Σάκης είχε άλλη δύναμη στη φωνή όταν πηγαίναμε στα αγωνίσματα και άλλο πάθος, είπε στο ΟΚ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved