Βαλαβάνη: «Φέτος είναι η πρώτη φορά που ζήλεψα και ήθελα να είμαι και εγώ στον στίβο μάχης»
Media

Βαλαβάνη: «Φέτος είναι η πρώτη φορά που ζήλεψα και ήθελα να είμαι και εγώ στον στίβο μάχης»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μέσα από την συμμετοχή της στο Survivor 1 γνώρισε τον σύντροφο της, τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η όμορφη δημοσιογράφος σε συνέντευξή της ανέφερε πόσο άλλαξε η ζωή της σε προσωπικό επίπεδο μετά το ριάλιτι επιβίωσης, για τον στόχο που έχει να κάνει οικογένεια, ενώ παραδέχθηκε ότι αν το σώμα της την ακολουθεί θα πήγαινε στο All-Stars Survivor.

Ναι, θα πήγαινα σε ένα Αll-Stars Survivor. Εξαρτάται, βέβαια, από τις συνθήκες που θα ζούσα εκείνη την περίοδο. Γιατί έχω φτάσει και σε μια ηλικία -τον Μάιο θα γίνω 34- όπου πρέπει να δω αν το σώμα ακολουθεί, ύστερα από κάποιους τραυματισμούς που είχα...Έκλεισα τα 30 μου στον Αγιο Δομίνικο. Πλέον είμαι σε μια ηλικία που κάθε χρόνο βάζω και νέους στόχους, όπως το να κάνω οικογένεια.

Ο Κωνσταντίνος (σ.σ. Βασάλος) είναι ένας άνθρωπος που γνώρισα μέσα στο παιχνίδι και έκτοτε η ζωή μου άλλαξε εντελώς. Θεωρώ ότι έχω βρει -και έχει βρει- τον άνθρωπο που θέλω να πορευτώ, αυτός είναι ο κοινός στόχος που έχουμε ως ζευγάρι, ότι βλέπουμε τα πράγματα σοβαρά. Τώρα, αν θα έρθει ένας γάμος ή ένα παιδί, δεν μπορώ να το πω σίγουρα, είναι κάτι που δεν το προγραμματίζουμε. Ζούμε τις στιγμές μας ως ζευγάρι και νιώθουμε πως ακόμη γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο.

Δεν έχω αλλάξει άποψη για τον Κωνσταντίνο από τότε που τον γνώρισα στο παιχνίδι -υπό εκείνες τις συνθήκες- μέχρι σήμερα. Απλά αυτά που μου έκανε το «κλικ» για να πω «ναι, αυτός είναι» ήταν η επιμονή που είχε σε πολλά πράγματα, από το να με διεκδικήσει μέχρι να είναι σοβαρός και πιστός στα «θέλω» του. Επίσης, αγαπώ πολύ στον Κωνσταντίνο την αθωότητα του.

Μετά από τόσα χρόνια που προβάλλεται το Survivor, φέτος είναι η πρώτη φορά που ζήλεψα και ήθελα να είμαι και εγώ στον στίβο μάχης. Το παρακολουθώ κάθε βράδυ, είμαι ενεργή στα social media, σχολιάζω, έχω άποψη και μπορώ να βλέπω πίσω από κάθε λέξη που μπορεί να λένε τα παιδιά, είπε στο ΟΚ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved