Media

Στη Φωλιά των Κου Κου: Εκτός εκπομπής ο Κατσούλης - Αυτός είναι ο λόγος της απουσίας του

Στη Φωλιά των Κου Κου: Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου

Μετά από αρκετές ημέρες εκτός εκπομπής, η Κατερίνα Καραβάτου επέστρεψε στο πλαστό του Star μιλώντας ανοιχτά για τα όσα πέρασε με την υγεία της.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Σάββα που εκείνη τη Δευτέρα που κατέρρευσα ήρθε εδώ και προσπαθούσε με διάφορα αποτυχημένα αστεία να με κάνει να γελάσω…», είχε αναφέρει η παρουσιάστρια.

Ωστόσο το γνωστό ζεύγος και τηλεοπτικό δίδυμο έμεινε ξανά χώρια, μιας και αυτή τη φορά ο Κρατερός απουσίαζε από την εκπομπή.

Δεύτερη μέρα απουσίας για τον Κρατερό και η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε ανοιχτά για το λόγο που ο σύζυγός της βρίσκεται εκτός τηλεοπτικού αέρα.

Ο Κρατερός Κατσούλης βρίσκεται προληπτικά σε καραντίνα, αφού θα συμμετέχει στο YFSF του ANT1. Όπως έγινε γνωστό, στην παραγωγή του σόου βρέθηκε θετικό κρούσμα κορονοϊού, όποτε όλοι οι συμμετέχοντες βρίσκονται προληπτικά σε καραντίνα.

"Να σας πω τώρα τι συμβαίνει... Ο Κρατερός, όπως βλέπετε, δεν είναι μαζί μας και δεν είναι μαζί μας για να παραμείνει εκτός, καθαρά για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας του θετικού κρούσματος covid που βρέθηκε στην παραγωγή του YFSF στο οποίο και θα συμμετέχει. Ο Κρατερός είναι μια χαρά στην υγεία του..." ξεκαθάρισε η παρουσιάστρια.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved