Άγριες μέλισσες: Τι θα γίνει με Λέτα και Προκόπη;
Media

Άγριες μέλισσες: Τι θα γίνει με Λέτα και Προκόπη;

Άγριες μέλισσες: Η Ορνέλα Λούτη εισέβαλε στο Διαφάνι ως Λέτα κι έφερε τα πάνω κάτω στις εξελίξεις της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1.

Ήταν εκείνη που έπεισε την Ελένη να συνεχίσει να ψάχνει πρώην κακοποιημένες κρατούμενες προκειμένου να καταθέσουν εναντίον του βασανιστή τους. Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της στο tv 24, μας συστήνει την ηρωίδα της, αποκαλύπτει με ποιον την έχει παντρέψειτ ο κοινό αι δεν διστάζει να αναφέρει ποιο θέλει να είναι το τέλος του Μάνου Βόσκαρη.

Εισβάλατε στο Διαφάνι με πολύ... μπρίο και τσαχπινιά.

«Η αλήθεια είναι ότι η είσοδος μου ήταν λίγο διαφορετική από των άλλων συναδέλφων. Ο ρόλος και ο χαρακτήρας της Λέτας ξεχωρίζουν».

Παρά το γεγονός ότι η Λέτα είναι πρώην κρατούμενη που έχει περάσει κι εκείνη άσχημα και συνεχίζει να κάνει μια δύσκολη ζωή, είναι εξωστρεφής και χαρούμενος άνθρωπος.

«Είναι τσαούσα. Η Λέτα είναι μια ακόμη κακοποιημένη κρατούμενη από τον Μάνο Βόσκαρη, αλλά είναι έξω καρδιά. Παράλληλα είναι από τους χαρακτήρες που έχουν το αίσθημα του δικαίου και δεν κατάπιε ότι έγινε στο παρελθόν, γι’ αυτό και κινητοποιήθηκε να βοηθήσει την Ελένη».

Πράγματι ήταν η κινητήριος δύναμη ώστε η Ελένη να μην απογοητευτεί και να συνεχίσει να ψάχνει για μαρτυρίες και άλλων κρατουμένων.

«Απάντησε αμέσως στην πρόσκλησή της γιατί ήθελε και η ίδια να το βγάλει από μέσα της. Είναι διαφορετικός χαρακτήρας από τους υπόλοιπους που είναι πιο στωικοί και κάνει την αντίθεση. Είναι επίσης διαφορετικό το ντύσιμό της. Έχει χαριτωμένες ατάκες και έδωσε μια ζωντάνια στις σκηνές σε οχέση με αυτά που περνούν οι κεντρικοί ήρωες. Καθότι μια γυναίκα του δρόμου, έχει και μια άνεση και μια κίνηση παραπάνω. Ωστόσο είναι πολύ συμπαθής και έχω δεχτεί υπέροχα λόγια και πολύ καλά σχόλια από το κοινό».

Θα γίνει μόνιμη κάτοικος Διαφανίου;

«Δεν το ξέρω. Θα δώσει κατάθεση στον ανακριτή για όσα συνέβησαν στις φυλακές, θα πει όσα βίωσε, αλλά δεν γνωρίζω αν θα συνεχίσουμε οι πρώην κρατούμενες ενωμένες και πώς θα εξελιχθεί η ιστορία που έχει ξεκινήσει. Θα γίνει δίκη και εύχομαι να υπάρξει για τον Βόσκαρη και θεία δίκη γιατί το κοινό δεν τον αντέχει άλλο, αν και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι γλυκύτατος άνθρωπος. Κάνει όμως τόσο καλά τον ρόλο του που τον έχουν μισήσει».

Ποιο θα θέλατε να είναι είναι το μέλλον του Βόσκαρη;

«Θα ήθελα να καταδικαστεί για να μη συνεχίσει να κάνει αυτά που κάνει. Ακόμη κι αν παντρευτεί θα εξακολουθεί να ασκεί βία. Ο κόσμος θέλει την καταδίκη του για να λυτρωθούν και οι γυναίκες που βασανίστηκαν στα χέρια του. Δεν ξέρω αν θα τη γλιτώσει τόσο εύκολα. Πάντως το θέμα είναι πολύ επίκαιρο μετά τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκαχώρου».

Οι εγκληματικές πράξεις δεν έχουν εποχές.

«Πάντα θα υπάρχει βία και καλό θα είναι τα κορίτσια να μιλούν για να τιμωρούνται οι ένοχοι. Ο πόνος που μοιράζεται, μειώνεται».

Πάντως η Λέτα φαίνεται πως δεν έχει κακία μέσα της.

«Έτσι την έχω ψυχογραφήσει κι εγώ. Είναι ειλικρινής και προσπαθεί για το δίκαιο».

Είδαμε μια σκηνή με τον Προκόπη και αναρωτηθήκαμε αν θα υπάρξει κάποιο ειδύλλιο.

«Το κοινό μάς έχει παντρέψει ήδη. Τελικά δεν περνάει τίποτα απαρατήρητο. Μακάρι να γίνω Διαφανιώτισσα. Από τους σεναριογράφους κρέμομαι (γελάει)».

Το θέλετε πολύ να μείνετε...

«Και βέβαια το θέλω, γιατί με ιντρίγκαρε αυτός ο ρόλος. Έχει χρώματα, αρώματα και η Λέτα είναι κεφάτος άνθρωπος», είπε η Ορνέλα Λούτη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved