8 λέξεις: Τρόμος για Έρση και Οδυσσέα – Κινδυνεύει το ένα τους παιδί
Media

8 λέξεις: Τρόμος για Έρση και Οδυσσέα – Κινδυνεύει το ένα τους παιδί

8 λέξεις: Ο Οδυσσέας και η Έρση θα περάσουν ακόμα μια λαχτάρα όταν ένα από τα δίδυμα κοριτσάκια τους αρρωσταίνει ξαφνικά και η ζωή του κινδυνεύει.

Η Έρση από τη μια χαίρεται που ο Οδυσσέας θα κάνει το χειρουργείο, αλλά από την άλλη είναι προβληματισμένη.

Έτσι κάποια στιγμή, σε μια έκρηξη ανασφάλειας ζητάει από τον Οδυσσέα να μην προχωρήσει με το χειρουργείο, καθώς νιώθει πως το κάνει για χατίρι της:

«Δεν δέχομαι να κάνεις κάτι που δεν θέλεις. Καλύτερα άστο Οδυσσέα. Δεν μπορώ να σκέφτομαι ότι εγώ είμαι η αιτία για ό,τι συμβεί και ότι για χάρη μου μπορεί ακόμα και να κινδυνέψεις», του λέει. Ο Οδυσσέαδ όμως πλέον έχει πάρει την απόφασή του. Την ίδιο στιγμή ο Μάρκος τον καλεί στο σπίτι του και τον παρακαλάει να μιλήσει στον Νικηφόρο για να τα βρούνε επιτέλους μετά από αυτό που έγινε:

«Δεν είναι σωστό να είστε έτσι. Εδώ έχουμε να αντιμετωπίσουμε άλλα θέματα και πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι», του τονίζει.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτό, η Έρση διαπιστώνει ότι κάτι δεν πάει καλά με το ένα από τα κοριτσάκια της. Το παιδί είναι υποτονικό και δεν ανοίγει καν τα ματάκια του. Η Έρση, σύμφωνα με το tv24, του βάζει θερμόμετρο και τρελαίνεται όταν διαπιστώνει ότι το παιδί ψήνεται στην κυριολεξία από τον πυρετό. Με τον τρόμο στα μάτια, πάει τρέχοντας στον Οδυσσέα και του λέει ότι η κόρη τους έχει ανεβάσει πολύ υψηλό πυρετό:

«Το παιδί δεν είναι καλά, Οδυσσέα, θα τρελαθώ, κάτι πρέπει να κάνουμε άμεσα», του λέει. Ο Οδυσσέας προσπαθεί να την ηρεμήσει: «Μην κάνεις έτσι, Έρση, έναν απλό πυρετό έχει το παιδί. Όλα τα παιδάκια αρρωσταίνουν κάποια στιγμή», την καθησυχάζει, αλλά μέσα του φοβάται πολύ. Έντρομοι και οι δύο και αναστατωμένοι γιατί ο πυρετός δεν πέφτει με τίποτα και το μωρό όσο πάει κσι χειροτερεύει, προσπαθούν να κάνουν ό,τι μπορούν για να προλάβουν τα χειρότερα. Η κατάσταση όμως του παιδιού όσο πάει και χειροτερεύει. Ενώ το μεταφέρουν στο νοσοκομείο, φοβούνται στην κυριολεξία μην το χάσουν μιας και η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved