Survivor: Βαρύς τραυματισμός για την Ανθή Σαλαγκούδη – Έκλαιγε από τους πόνους
Media

Survivor: Βαρύς τραυματισμός για την Ανθή Σαλαγκούδη – Έκλαιγε από τους πόνους

Survivor: Ένα από τα πολυσυζητημένα πρόσωπα που φετινού κύκλου είναι η Ανθή Σαλαγκούδη!

Η παίκτρια από τις πρώτες κιόλας ημέρες μπήκε στο στόχαστρο καθώς οι συμπαίκτες της την θεωρούσαν αρκετά αδύναμη και όχι τόσο καλή στα αγωνίσματα.

Και μπορεί να σχηματίστηκε αυτή η εικόνα, όμως το τηλεοπτικό κοινό με την θετική του ψήφο πριν από εβδομάδες κι ενώ ήταν υποψήφια προς αποχώρηση την ψήφισε ως δημοφιλέστερη παίκτρια, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις τόσο εντός όσο και εκτός ριάλιτι με τα αρνητικά σχόλια να δίνουν και να παίρνουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “On time” η Ανθή είχε έναν βαρύ τραυματισμό που την έκανε να υποφέρει.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, η παίκτρια κατά τη διάρκεια αγωνίσματος έπεσε από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον αστράγαλο. Οι γιατροί έσπευσαν παρέχοντας της, τις πρώτες βοήθειες και με τη συμβουλή να παραμείνει εκτός και να ακολουθήσει μια φαρμακευτική αγωγή.

Την ίδια βραδιά του ατυχήματος η παίκτρια έμεινε ξάγρυπνη από τους πόνους με την ίδια να χειροτερεύει την κατάσταση της λόγω των αντίξοων συνθηκών μέσα στην καλύβα.

Την επόμενη μέρα σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ήταν καλύτερα και αποφάσισε να συνεχίσει κανονικά στα επόμενα αγωνίσματα με την κόκκινη ομάδα, αλλά και την μπλε να της δίνουν συγχαρητήρια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved