Βάσια Παναγοπούλου: «Δεν μπορεί να σπιλώνονται ονόματα χωρίς αποδείξεις»
Media

Βάσια Παναγοπούλου: «Δεν μπορεί να σπιλώνονται ονόματα χωρίς αποδείξεις»

H Βάσια Παναγοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου "Έλα Χαμογέλα" και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας μίλησε μεταξύ άλλον για το μείζον θέμα που έχει προκύψει τα τελευταία 24ωρα σχετικά με τις δεκάδες καταγγελίες από ηθοποιούς στο χώρο της υποκριτικής και του θεάτρου.

Η Βάσια Παναγοπούλου μεταξύ άλλων παραδέχτηκε πως δεν μπορεί να σπιλώνονται ονόματα χωρίς αποδείξεις, ενώ αναφέρθηκε και στο περιστατικό με την Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη.

Η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Οι άνθρωποι του θεάτρου είναι πιο ευαισθητοποιημένοι. Πιστεύω ότι πρέπει να καταγγελθούν ιδιωτικά όσα συνέβησαν, όπως έγιναν και ιδιωτικά, στο σωματείο και στη δικαιοσύνη, Δεν μπορεί να σπιλώνονται ονόματα χωρίς αποδείξεις. Ο χώρος του θεάτρου έχει και καλούς ανθρώπους. Πέρα από τη δικαιοσύνη, υπάρχει και το πειθαρχικό του σωματείου μας. Δε ζούμε σε ζούγκλα.»

Και συνέχισε, λέγοντας: «Δεν μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει. Όποιος παραβαίνει τον κώδικα δεοντολογίας πρέπει να περνάει από πειθαρχικό. Δικαίωση δεν θα βρει το θύμα λέγοντας τον πόνο του στην τηλεόραση.».

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved