Survivor exclusive: O... Ταρζάν Τριαντάφυλλος και το τραγούδι του Κοψιδά για τις καρύδες!
Media

Survivor exclusive: O... Ταρζάν Τριαντάφυλλος και το τραγούδι του Κοψιδά για τις καρύδες!

Survivor: Στον Άγιο Δομίνικο ο μήνας έχει... εννιά για την ομάδα των Κόκκινων οι οποίοι δείχνουν, παρά τις δυσκολίες, να περνούν πολύ καλά. 

Στην ομάδα, παρά το γεγονός ότι έχουν υποστεί πολλές απανωτές ήττες από τους Μπλε, δείχνουν να έχουν πάρει τα... πάνω τους ψυχολογικά λόγω της πρόσφατης νίκης τους κατά την οποία κατάφεραν να φάνε μετά από πολλές μέρες να φάνε μπουγάτσα.

Έτσι, από εκείνη την ημέρα τίποτα δεν δείχνει να τους πτοεί και μάλιστα ο Τριαντάφυλλος αποφάσισε να υποδυθεί -ανεπιτυχώς- να το παίξει Ταρζάν ενώ η ομάδα έχει αρχίσει να βγάζει και δικά της τραγουδάκια.

Πρώτος και καλύτερος ο Γιώργος Κοψιδάς ο οποίος μετά την κατανάλωση τόσης καρύδας, είπε να παραποιήσει τους στίχους ενός ήδη επιτυχημένου τραγουδιού για να... τιμήσει το μοναδικό φαγητό που βρίσκει ο ίδιος και η ομάδα του στον Άγιο Δομίνικο.

Βέβαια οι στίχοι θα σας κάνουν να γελάσετε πολύ καθώς ο ηθοποιός... τρολάρει τις κακουχίες που περνάει μαζί με τους συμπαίκτες του στην καλύβα των Κόκκινων.

Στον επίσημο λογαριασμό του ριάλιτι επιβίωσης στο instagram ανέβηκε ένα exclusive βίντεο από τα... καμώματα των παικτών στο παιχνίδι τις τελευταίες μέρες γιατί ας μην ξεχνάμε ότι από την Τετάρτη θα ξαναδούν οι φαν του Survivor πλάνα από τον Άγιο Δομίνικο τέσσερις μέρες μετά, δηλαδή αύριο.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved