Σπίτι με το Mega: Τα συγκινητικά λόγια για τον Στράτο: «Παραμένει ζωντανός στις καρδιές όλων»
Media

Σπίτι με το Mega: Τα συγκινητικά λόγια για τον Στράτο: «Παραμένει ζωντανός στις καρδιές όλων»

Το «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» τίμησε τον μεγάλο λαϊκό ερμηνευτή Στράτο Διονυσίου με ένα ξεχωριστό μουσικό αφιέρωμα στο MEGA.

Ο Άγγελος και ο Στέλιος Διονυσίου ερμήνευσαν αξέχαστες επιτυχίες του πατέρα τους, Στράτου σε μία βραδιά γεμάτη νοσταλγία και συγκίνηση.

Από το «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου», τον «Παλιατζή» μέχρι «Της γυναίκας η καρδιά» και το «Ένα λεπτό περιπτερά», τραγούδια που σημάδεψαν μία ολόκληρη εποχή και παρέμειναν αναλλοίωτα στον χρόνο. Μαζί τους και ο Διαμαντής Διονυσίου, συνοδοιπόρος, σε αυτό το μελωδικό ταξίδι.

Ο Άγγελος και ο Στέλιος Διονυσίου ανέβηκαν στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά για να τιμήσουν τη μνήμη του πατέρα τους, του αξέχαστου Στράτου Διονυσίου με τον Στέλιο Διονυσίου να τονίζει: «Παραμένει ζωντανός στις καρδιές όλων». Δείτε το βίντεο με τις ερμηνείες των γιων του:

Μία πολύ συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν ο Άγγελος Διονυσίου μίλησε για τον πατέρα του, του οποίου την απώλεια παραδέχτηκε ότι δεν ξεπέρασε ποτέ: "Θέλω να κατέβει ο πατέρας μου, να πούμε ένα τραγούδι στην πίστα και να ξαναφύγει" είπε συγκινημένος ο τραγουδιστής για τον αξέχαστο πατέρα του. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

«Άκου βρε φίλε» ερμήνευσε στη συνέχεια ο Άγγελος Διονυσίου από το 1982 και τον δίσκο «Θυμήσου».

Δείτε το βίντεο:

«Εγώ θα σου δείξω το δρόμο, μην τύχει ποτέ και χαθείς...». Ο Στέλιος ανέβηκε στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου και μαζί με τον Άγγελο θύμισαν στο κοινό ένα ακόμα μεγάλο τραγούδι που αγαπήσαμε με το φωνή του πατέρα τους.

Δείτε παρακάτω τη μοναδική ερμηνεία:

Ο Στέλιος Διονυσίου, με φωνή που μοιάζει πολύ στον πατέρα του, επέλεξε δύο ακόμα κομμάτια που έχουν αγαπηθεί πολύ. Δείτε το βίντεο:

Ακόμα, ο Άγγελος, ο Στέλιος και ο Διαμαντής Διονυσίου, υποδέχτηκαν στην επιβλητική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά αγαπημένους καλλιτέχνες και φίλους.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Δημήτρης Κοντολάζος, ο Ζαφείρης Μελάς, ο Stan Αντιπαριώτης, ο Χρήστος Νικολόπουλος και ο Θανάσης Πολυκανδριώτης, μοιράστηκαν με όλους εμάς λαϊκές ερμηνείες από καρδιάς και τιμούν τη μνήμη του σπουδαίου Στράτου Διονυσίου.

«Βλέπεις νέα παιδιά που έχουν βγει στο τραγούδι με πολύ ταλέντο και στη φωνή τους αλλά και στο να δημιουργούν τραγούδια. Τέτοια παιδιά έχουμε εμείς εδώ στην εκπομπή που αν και δεν έζησαν την εποχή του Στράτου τον έχουν μελετήσει και λένε τα τραγούδια. Ειδικά ο Σταν Αντιπαριώτης είναι ένας από αυτούς» είπε ο Άγγελος Διονυσίου και του έδωσε το μικρόφωνο να τραγουδήσει. Δείτε το βίντεο με την ερμηνεία του Stan:

Στη βραδιά συμμετείχαν οι σολίστες Θανάσης Βασιλόπουλος και Μανώλης Καραντίνης. Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη βραδιά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved