Άγριες Μέλισσες: Επιτέλους! Λενιώ και Λάμπρος παντρεύτηκαν! Η φωτό του γάμου και η επιβεβαίωση!
Media

Άγριες Μέλισσες: Επιτέλους! Λενιώ και Λάμπρος παντρεύτηκαν! Η φωτό του γάμου και η επιβεβαίωση!

Άγριες Μέλισσες: Μπορεί να παρέμενε ένα... άλυτο μυστήριο αν τελικά η Λενιώ, κατά κόσμον Μαρία Κίτσου και ο Λάμπρος, κατά κόσμον Δημήτρης Γκοτσόπουλος παντρεύονται, όμως τώρα έχουμε και τις αποδείξεις. 

Η επιβεβαίωση ήρθε δια στόματος Γιώργου Σουξέ, ή αν προτιμάτε Προύσαλη από τις Άγριες Μέλισσες, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Έλα χαμογέλα.

Ο ηθοποιός όταν ρωτήθηκε για ένα μικρό... spoiler που θα μπορούσε να δώσει για την πλοκή της αγαπημένης σειράς, είπε "ναι, ο Λάμπρος και η Λενιώ παντρεύονται".

Ήδη μάλιστα κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και η πρώτη φωτογραφία των δύο ηθοποιών από την εν λόγω σκηνή του γάμου του που γυρίστηκε στο πάρκο Τρίτση. Μάλιστα, σε αυτή τη φωτογραφία απεικονίζεται η Μαρία Κίτσου να φοράει νυφικό, έχοντας δίπλα της τον συνάδελφο και φίλο της. Όλα αυτά συνέβησαν εν ώρα διαλείμματος από τα γυρίσματα και οι δύο ηθοποιοί είπαν να ξαποστάσουν πίνοντας λίγο νερό.

Η «Ελένη» και ο «Λάμπρος» μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του κοινού, όχι μόνο με τον «ερωτά» τους στο Διαφάνι, αλλά και με τη χημεία τους η οποία ήταν έκδηλη από το πρώτο πλάνο. Κανείς βέβαια δεν είχε φανταστεί πριν ενάμιση χρόνο, ίσως ούτε οι ίδιοι, ότι ο έρωτας αυτός θα έφτανε τηλεοπτικά μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας.

Να όμως που θα δούμε να συμβαίνει και αυτό και μάλιστα ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που σύμφωνα με το σενάριο, πέρασαν πάρα πολλά μέχρι να φτάσουν στα σκαλιά της εκκλησίας. Μία εξέλιξη που θα ικανοποιήσει ιδιαίτερα τους τηλεθεατές οι οποίοι θέλουν να δουν επιτέλους τη Λενιώ ευτυχισμένη στο πλευρό του άντρα που την αγαπά.

Δείτε τη φωτό... ντοκουμέντο από τα γυρίσματα της σκηνής του γάμου τους στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved