Survivor: Το τρυφερό δημιούργημα του Ηλία Μπόγδανου για τη σύντροφό του!
Media

Survivor: Το τρυφερό δημιούργημα του Ηλία Μπόγδανου για τη σύντροφό του!

Survivor: Φαίνεται να του λείπει πολύ η σύντροφός του και έτσι ο Ηλίας Μπόγδανος έφτιαξε μια ξύλινη κατασκευή για την σύντροφό του!

Ο Ηλίας Μπόγδανος ως γνωστό διατηρεί σχέση εδώ και καιρό με το πανέμορφο μοντέλο που την γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι του GNTM, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου.

Στο σημερινό επεισόδιο είδαμε τον τραγουδιστή Ηλία Μπόγδανο να ζωγραφίζει πάνω σε μια ξύλινη κατασκευή και να γράφει την λέξη «Poudra».

Όταν ρωτήθηκε ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας τι συμβολίζει και τι σημαίνει αυτό που έγραψε, είπε: «Το “πούδρα” που έγραψα στο ξύλο που βρήκα στην παραλία, δεν έχει καμία σχέση με την πούδρα που γνωρίζουμε. Είναι μια λέξη που μου δίνει δύναμη, έχει να κάνει με την κοπέλα μου και κοιμάμαι δίπλα του για να παίρνω δύναμη το βράδυ.».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Φαντάζομαι λίγο χρόνο μετά, δεν ξέρω έναν χρόνο, να είναι αυτό το ξυλαράκι πίσω στην Αθήνα και να μου θυμίζει όλες αυτές τις νύχτες που δεν ήμουν μαζί της και να σκέφτομαι πόσο χαρούμενος και ευλογημένος είμαι που είμαστε κοντά.».

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved