Media

Καφέ της Χαράς: Χαμός με κομμένη σκηνή της σειράς – Τι έχει γίνει;

Κόπηκε σκηνή στην αγαπημένη σειρά, Το καφέ της χαράς; Έξαλλη η  σεναριογράφος, Άννα Χατζησοφιά στο facebook!

Στο επεισόδιο της Παρασκευής, το κανάλι έκοψε μια σκηνή σεξουαλικής παρενόχλησης ανάμεσα στην Έφη Ρασσιά, που υποδύεται την Βάλια και τον Νίκο Ψαρρά που κάνει τον Ιάσονα.

Η Άννα Χατζησοφιά αναφέρει στο facebook: «Τι έγινε παιδιά εκεί στον ΑΝΤ1. Γιατί “ξαφρίστηκαν” χθες οι σκηνές Βάλιας – Ιάσονα; Για να μην σοκαριστεί το κοινό από την ωμότητα της σεξουαλικής παρενόχλησης; Στις μέρες μας, που γίνεται ο κακός χαμούλης; Haris Romas Nikos Psarras Efie Rassia #metoo»!

Ο Χάρης Ρώμας απάντησε κάτω από την ανάρτησή της: «Είναι κρίμα να μην βλέπει η κοινωνία το θράσος του θύτη στην χυδαία προσπάθεια του να ενοχοποιήσει το θύμα του. Γιατί είναι σύνηθες ως τακτική. Κάποιους λόγους είχαμε οι δημιουργοί όταν τα γράφαμε. Και σίγουρα δεν ήταν λόγοι τηλεθέασης!».

Και η Άννα Χατζησοφιά μετά από επικοινωνία με τον σταθμό ανέφερε: «Τώρα με πήραν από το κανάλι ΑΝΤ1 και μου είπαν ότι ήταν άγριες οι σκηνές σκηνοθετικά για τις 9μμ, που βλέπουν παιδιά και απαγορεύει το ΕΣΡ τέτοια προσέγγιση. Επίσης ότι είχαν συνεννοηθεί με την παραγωγή και τον σκηνοθέτη Takis Michael και το ξαναμόνταραν εκείνοι. Δεν ξέρω γιατί εγώ και ο Haris Romas δεν είχαμε ενημερωθεί από το σκηνοθετικό»!

Ο Νίκος Ψαρράς ο ένας εκ των δυο πρωταγωνιστών της κομμένης σκηνής ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα και απάντησε στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται: «Απορώ, εγώ δεν το ήξερα η Άννα με ενημέρ ωσε. Κόπηκαν κάποιες φράσεις, δεν υπήρχε κάτι για να κοπεί, βέβαια οι ιθύνοντες του καναλιού ξέρουν καλύτερα»!

Δείτε τις αναρτήσεις της Χατζησοφιά αλλά και το απόσπασμα από το Happy Day!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved