Ήλιος: Γιώργος Καραμίχος: «Ο έρωτας Αλίκης-Δημήτρη φουντώνει, αλλά τα εμπόδια δεν αργούν»
Media

Ήλιος: Γιώργος Καραμίχος: «Ο έρωτας Αλίκης-Δημήτρη φουντώνει, αλλά τα εμπόδια δεν αργούν»

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν ο Γιώργος Καραμίχος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ήλιος».

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τον ήρωα που υποδύεται ενώ αποκαλύπτει και τις εξελίξεις της σειράς;


Τι ξεχωρίζετε στον ήρωα που υποδύεστε; «Θαυμάζω πολλά από τα στοιχεία του που προσδίδουν ποιότητα στο χαρακτήρα του Δημήτρη Λαινά, όπως είναι η ακεραιότητα του, η ανάγκη του να βρεθεί η αλήθεια και να αποδοθεί δικαιοσύνη, αλλά και η διάθεση αυτοθυσίας που τον διακρίνει. Ο Δημήτρη Λαινάς είναι προστατευτικός με όσους αγαπά, αλλά και δίκαιος».

Θα ανακαλύψει τι του κρύβει ο Γιάννης; «Εννοείται. Δεν θα αφήσει τον Γιάννη και κανέναν Γιάννη να λέει ψέματα εις βάρος κάποιου άλλου, ειδικά με τόσο καταστροφικές επιπτώσεις».

θα παραμείνει τελικά στην Καβάλα; «Προς το παρόν, δεν έχει άλλη επιλογή, καθώς έχει αναλάβει την υπόθεση του Γιάννη Καρτάλη. Σεναριακά δεν ξέρουμε ακόμη τι θα συμβεί. Μου αρέσει πολύ αυτό το άγνωστο στην εξέλιξη. Ακριβώς όπως και στη ζωή, προσπαθούμε να πετύχουμε τους στόχους μας, χωρίς να είμαστε σίγουροι για το αν θα πραγματοποιηθούν τα όνειρα μας ή αν θα αποδειχτούν σωστές οι επιλογές μας»

Τα αισθήματα του για την Αλίκη είναι ειλικρινή. Θα βρει χώρο ώστε να ανθίσει ο έρωτάς τους;
«Με βάση τα σενάρια που έχουμε στα χέρια μας, ο έρωτας Αλίκης-Δημήτρη φουντώνει, αλλά τα εμπόδια δεν αργούν να εμφανιστούν. Αυτά που τους συνδέουν είναι η ειλικρίνεια, το χιούμορ και η σωματική έλξη. Μακάρι να ανθίσει κι άλλο για να γιατρευτούν και οι δικές του πληγές».


Επιστρέψατε στην Ελλάδα έπειτα από αρκετά επιτυχημένα χρόνια στην Αμερική. Τι σας έλειπε περισσότερο από τη χώρα μας; «Το φαγητό και οι άνθρωποι. Η πρώτη ύλη στη χώρα μας είναι εξαιρετική. Κάποιες φορές τα χαλάμε με την έλλειψη κοινής λογικής και σεβασμού, αλλά βελτιωνόμαστε».

Τι μάθατε από την πορεία σας στις ΗΠΑ;
«Να ασχολούμαι με τη δουλειά μου και να μη διαπραγματεύομαι τη σύνδεση μου με τη δημιουργικότητα μου. Με λίγα λόγια, να αναλαμβάνω την ευθύνη της αλήθειας και της ευτυχίας μου», λέει ο ηθοποιός στο 7 μέρες tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved