Survivor: Κάτια Ταραμπάνκο: Αυτούς τους παίκτες βλέπει στην τελική τριάδα
Media

Survivor: Κάτια Ταραμπάνκο: Αυτούς τους παίκτες βλέπει στην τελική τριάδα

Survivor: Το πρόσωπο που συζητήθηκε περισσότερο στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης, η Kάτια Ταραμπάνκο που όλοι έβλεπαν ως ένα από τα φαβορί, αυτή που το ίδιο το κοινό ανέδειξε δυο φορές σε αγαπημένη του, δεν βρίσκεται πια στον Άγιο Δομίνικο.

Η Κάτια Ταραμπάνκο αποχώρησε από το για λόγους υγείας και επέστρεψε στην Αθήνα έτοιμη δώσει απαντήσεις.

Και επειδή η Κάτια είναι ένα κορίτσι που τα λέει έτσι όπως είναι, σε πρόσφατη συνέντευξη της αποκάλυψε ποιους από τους παίκτες «βλέπει» στον μεγάλο τελικό!

Χρειάστηκε να κάνετε κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία πριν ταξιδέψετε; «Δεν έκανα καμία ιδιαίτερη προετοιμασία, κυρίως γιατί δεν διέθετα το χρόνο που απαιτούσε κάτι τέτοιο.»


Γιατί πιστεύετε ότι το κοινοί σας έδειξε από την πρώτη κιόλας εβδομάδα την προτίμησή του, αναδεικνύοντας σας δημοφιλέστερη παίκτρια; «Θέλω να πιστεύω ότι ο κόσμος αναγνώρισε την προσπάθεια μου και τη θέληση μου να συνεισφέρει στην ομάδα. Όπως και το πάθος μου να φέρω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»


Θεωρείτε ότι αυτή η δημοφιλία σας ήταν η αιτία που κάποιοι συμπαίκτες σας άρχισαν να σας σχολιάζουν αρνητικά και να σας ψηφίζουν στη συνέχεια προς αποχώρηση;

«Δεν θέλω να πιστεύω ότι οι συμπαίκτες μου με σχολίαζαν αρνητικά επειδή ο κόσμος έδειξε την υποστήριξη του στο πρόσωπο μου. Κατά ι τη γνώμη μου, θα ήταν άσχημη μια τέτοια στάση από την πλευρά τους. Ίσως να μην τους ταίριαζα ως άνθρωπος. Η συμβίωση ήταν το δυνατότερο κριτήριο για κάποιους από αυτούς στην ψηφοφορία.»

Τι σας έφερε κοντά με τον Γιώργο Κοψιδά και γιατί πιστεύετε ότι έγινε κι εκείνος στόχος;

«Με τον Γιώργο Κοψιδά μοιραζόμασταν συχνά τις ίδιες απόψεις και είχαμε κοινό τρόπο σκέψης όσον αφορά τα αγωνίσματα. Είναι ηθοποιός και εγώ με τη σειρά μου λατρεύω την υποκριτική! Αγαπάμε και οι δύο τις γάτες, (γέλιο) Το γεγονός ωστόσο ότι ο δυνατότερος παίκτης της ομάδας μας έγινε τρεις φορές στόχος στις ψηφοφορίες αποχώρησης παραμένει και για εμένα ένα άλυτο μυστήριο»


Είχατε πει ότι είσαστε συνηθισμένη σε μικρές μερίδες οπότε η έλλειψη φαγητού δεν ήταν μεγάλο πρόβλημα. Κι όμως, παρατηρήθηκε ότι τρώγατε κρυφά οπό την υπόλοιπη ομάδα. Τελικά, που βρίσκεται η αλήθεια;
«Έφαγα κρυφά από την ομάδα από το ρύζι που βρήκα η ίδια στα σκουπίδια, επειδή ήταν η περίοδος που το σώμα μου είχε αρχίσει να καταρρέει και, πάνω στην απόγνωση μου, προσπαθούσα να το δυναμώσω. Η εξοικείωση με την απειροελάχιστη ποσότητα φαγητού ήταν όντως ομαλή για μένα. Αυτό όμως που δεν γνώριζα ήταν πως, όταν καταναλώνεις όλη την ενέργεια σου, το σώμα σου, αφού «κάψει» το λίπος και έπειτα τους μυς, αρχίζει να λειτουργεί αλλιώς στην προσπάθεια του να συντηρηθεί. Όλη αυτή η διαδικασία με οδήγησε στην κλινική και έπειτα πίσω, στο σπίτι μου»



Ποια ήταν η πιο δύσκολη αντίπαλος στο στίβο μάχης; «Η πιο δύσκολη αντίπαλος για εμένα ήταν η Σοφία. Γυναίκα με πάθος, δύναμη, όνειρο και πολύ καλό στόχο.»

Ποιοι θεωρείτε ότι συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει το παιχνίδι και γιατί; «Βλέπω στην τελική τριάδα Σοφία, Τζέιμς, Κοψιδά και ίσως κάποιον από τις καινούργιες προσθήκες.»


Από εδώ και πέρα τι σχέδια έχετε; «Τα σχέδια είναι διάφορα, τρέχουν πολλά projecks και ευελπιστώ σύντομα να μπορέσω να μοιραστώ μαζί σας περισσότερες λεπτομέρειες», λέει στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved