Άγριες Μέλισσες: Δεν πάει ο νους σου τι έχει στα σκαριά ο Κωνσταντής;
Media

Άγριες Μέλισσες: Δεν πάει ο νους σου τι έχει στα σκαριά ο Κωνσταντής;

Άγριες Μέλισσες: Σίγουρα δεν είναι ένας ρόλος εύκολος... Άσωτος, αδίστακτος, εκτελεστικό όργανο του Δούκα Σεβαστού στον α' κύκλο, που μάλιστα γινόταν συχνά αποδέκτης σωματικής βίας από τον πατέρα του... Επαναστάτης, τρυφερός, πιστός φίλος και ιδανικός σύντροφος στον β' κύκλο

Και εκτός από ταλαντούχος ηθοποιός ο Γιάννης Κουκουράκης είναι και σεναριογράφος, αφού έχει ήδη ανεβάσει στην Κρήτη δυο δικά του έργα, ετοιμάζει το τρίτο και ναι, θα δοκίμαζε να γράψει και τηλεοπτική σειρά.


Έχετε ανεβάσει στην Κρήτη ήδη δύο έργα σας κι ετοιμάζετε το τρίτο, θα δοκιμάζατε να γράψετε και τηλεοπτική σειρά;
«Φυσικά, γιατί όχι; Απλά δεν έτυχε. Έχω ανεβάσει τα "Εις μνήμην" και ; "Ο πύργος"».

Προτιμάτε την κωμωδία ή το δράμα; «Με ιντριγκάρει η ιστορία κάθε φορά. Έτυχε να γράψω ως τώρα κωμωδίες. Μια καλή ιστορία θα είναι πάντα μια καλή αφορμή, ασχέτως είδους».

Η δουλειά στα παρασκήνια είναι γοητευτική όσο και στη σκηνή ή μπροστά στην κάμερα;

«Είναι μια σκληρή δουλειά που απαιτεί ενέργεια, συγκέντρωση, πειθαρχία και που θα έπρεπε να έχει βαρέα ένσημα για όλους όσοι απασχολούνται σε αυτήν. Είναι αγώνας δρόμου και εσύ πρέπει να είσαι άλογο κούρσας. Εγώ αντλώ τεράστια ενέργεια και χαρά από τη δουλειά μου, αλλά μου ρουφάει και τεράστιες ποσότητες ενέργειας. Βέβαια, δεν νομίζω ότι λέω κάτι πρωτάκουστο. Ο κανόνας είναι σε αυτό το επάγγελμα», λέει ο ίδιος στο περιοδικό Τηλεθεατής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved